Sivut

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikonlopun äännähdyksiä

Viikko on jälleen vierähtänyt, ihan liian nopeasti taas. En juurikaan mitään järkevää ole tehnyt, töitä lähinnä. Viimeisin postauskin on viikko sitten sunnuntaina tehty ja silloin oli esittelyssä kirjanmerkit jotka saivatkin hyvää palautetta. Ihanat värit löytyivät niihin ja olivat tykättyjä monintavoin.

Alkuviikko meni jälleen töissä ja keskiviikon sain vietellä kotosalla vapaapäivällä, tosin yksi vapaapäivä keskellä viikkoa menee hirveän nopeasti, pelottavaa. Keskiviikkona sain onneksi tehtyä muutamankin avainnauhan ja tänään tein vielä kaksi lisää. Yhteen tilaukseen lähti kolme nauhaa, ja yksi nauha on tässä juurikin tuloillaan. Kolmen nauhan tilaukseen tein nauhoja joissa oli värityksinä musta-valko-hopea, sini-valko-kirkas sekä turkoosi-valko-musta. Aika perusvärejä, yritin saada nauhoihin kuitenkin jotain uutta ja käytin erimuotoisia helmiä, kuten esimerkiksi nugetteja.

Nauhoista ei valitettavasti ole nyt kuvia kun olin niin touhuissani ja pakkasin ne jo lähtemään huomenna postiin, tollo minä. Noh, josko saisin napattua kuvat tästä tänään valmistuvasta nauhasta, siinäkin on väreinä perusvärit eli musta-valko-kirkas.

♡
weheartit.com
Tänään viettelin vapaapäivää ja ihan kivasti olen saanut aikani kulumaan, käytiin illansuussa lenkillä, mulla oli jopa tikut mukana ! Lenkin jälkeen olikin kiva keittää teevesi ja sujauttaa muumiteen sekaan lusikallinen ihanaa taivaallista luomuhunajaa. Tästä tuli jälleen tällainen hieman enemmän kuulumispainotteinen mutta taas toisaalta, työssäkäyvän ihmisen on hirveän vaikea repiä aikaa useasti viikossa johonkin muuhun ja sekös mua harmittaakin. Onneksi kuun lopussa odottaa ihana kuuden päivän toivottu vapaa ja aionkin sen aloittaa istuutumalla ihanan kampaajani hoiviin. T:llä on myös vapaata siihen aikaan joten suunnittelimme tekevämme pienen "lomareissun" ja irtioton arjesta ja suuntaamme Ouluun hotelliin yöksi.

Oulussa olemme useasti käyneet hotellissa torinrannan läheisyydessä olevassa Radissonissa ja sinne ajattelimme suunnata tälläkin kertaa. Sieltä olemme saaneet erittäin hyvää palvelua ja heidän huoneensa ovat jokaisella kerralla olleet täysin moitteettomat. Aamupalaa en voi liikaa edes kehua, voisin mussuttaa siellä kaikkia herkkuja vaikka koko aamun. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa, hieman kahdenkeskistä aikaa <3

Mukavaa alkavaa viikkoa taas jokaiselle, yritän palata jälleen blogin ääreen kunhan saan kuvattua uusimman avainnauhan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !