Sivut

perjantai 20. syyskuuta 2013

Briolettien muodossa savukvartsia

Tässäpä jälleen tulee korvikset joissa olen käyttänyt noita Helmikauppa.comista ostettuja Trinity Brassin riipuksia. Näitä riipuksia on ihan parhainta käyttää juurikin tähän punsselointi-innostukseen, näissä on soppelisti tilaa n. 4 kirjaimen sanalle ja sehän riittääkin jo vallan hyvin. Näissä riipuksissa on melko pehmeä materiaali joten niihin on helppo naputella kirjaimia tai merkkejä ja tasainen laatu. Riipuksista tulee punsseloinnin jälkeen kauniita ja tasapintaisia.

Pikkusen tarttis vielä harjoitella tuota punsselointia ja kirjainten suoraan sihtaamista, mutta hiljaa hyvä tulee. Välillä heilahtaa vasaraa iskiessä siihen malliin että kirjain hypähtää jonnekin ihan muualle kuin pitäisi mutta sehän (kait?) tekee riipuksista ja koruista vain persoonallisen näköisiä.

Näissä korviksissa käytin uusia facen kirppikseltä ostettuja savukvartsisia brioletteja, nehän oli siis heti saatava käyttöön olivat niin herkkuja. Brioleteista tuli korviksien pääpointti ja lisäsin niihin vielä ketjua, Trinity Brassin riipukset sekä swarovskin kristallit.
Tsemmosta tällä kertaa. Tänään onkin töissä pitkä päivä ja saavunkin kotiin vasta illalla myöhään... Viikonloppukin on töitä, mutta lauantaina saan onneksi hieman hierontaa hartioilleni ja piristettä mielelleni.

Mukavaa loppuviikkoa muruset ! <3

10 kommenttia:

 1. Itse en ole noita hopeoituja tageja viittiny ostaa kun oon aatellu et niihin ei saa kaunista jälkeä tai että ne tummuu helposti kun pintaa kolhitaan (ihan niin kuin se tekstin tummuminen jotain haittaisi..) :D Mutta hyvinhän tuo sujuu :) Terästä olen koittanut takoa punsselilla, mutta on sen verran kovaa ainesta ettei tullu ku pien naarmu pintaan :D Oon tyytyny vasta yhden hopeisen korun punsseloimaan ja harjoittelemaan kuparilevyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä tuo punsselointi tarvii hieman harjoitusta ja näihin riipuksiin on helppo harjoitella :)

   Poista
 2. Ihanat korvikset,savukvartsi on niiiiiin upeaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo brioletit on kyllä superihanat <3

   Poista
 3. Nämä on niin kivoja. Olenkin unohtanut koko punsselointi idean ,kun on niin paljon kaikkea, mitä olisi opeteltava:)
  Ja onhan se taiteellisempi lopputulos, jos on hiukan vuinksallaan "hallitusti" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se onkin kun jatkuvasti on mielenpäällä jotain mitä haluaisi opetella ja yrittää mutta tuntuu ettei aika riitä...

   Vinksallaan nimenomaan, nättiä ;)

   Poista
 4. punsselointi minuakin vähän hippuiluttaisi, mutta vielä en oo punsseleita hankkinut. niin kuin tuossa ylempänä eilakin totesi, on niin paljon kaikenlaista, mitä tahtoisi kokeilla - ei riitä aika kaikkeen. mutta kivaa se varmaan olisi... korvikset on kivat, ja nuo brioletit on tosi kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajanpuute se vaivaa välillä täälläkin suunnalla... Hmph, harmittaa ! Mutta kiitän suuresti outiriina :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !