Sivut

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lapsekasta viikkoa

Ihan kirjaimellisessa merkityksessä tällä kertaa. Ainahan mulla on lapsekas olo, en aio ikinä aikuistua, mutta tällä kertaa lapsekas -merkitys korostui töissä sekä korujen teossa. Töissä oli lastenviikot joten siellä saatiin kekkaloida kissankorvissa ja naama maalattuna. Ihan kivaa oli vaikka yleensä mun hermot on ihan liian suurella koetuksella noiden lapsukaisten kanssa... Tykkäsin siitä että sai olla ihan luvan kanssa lapsellinen ja vetää kaikki ihan överiksi, lapsillakin oli hauskaa kun mun naamaa katsoi :D

Toinen asia joka oli tällä viikolla hieman lapsenmielinen oli yksi korusetti jonka sain toteutettavaksi. Ystäväni pyysi tekemään tyttärelleen korusetin synttäripäiväksi ja pinkkiähän oli luvassa :) Haluttiin kaunis korusetti joka olisi sellainen "oikea korusetti" eikä mikään joustonauhaan pujoteltu akryylikokoelma. Setistä tulikin oikein kaunis ja prinsessamainen, toivottavasti kelpaa neidille.

Setissä käytin lasihelmiä jotka ystäväni toi itse mukanaan sekä joitain muita kivoja juttuja jotka löysin itseltäni varastojen kätköistä.


Kohta lähdetään käymään T:n kanssa pitsalla vapaapäivän kunniaksi ja jos vähän herkkuja myös kaupasta. Mulla alkoi kolmen päivän vapaat nyt ja aionkin nauttia suuresti. T:llä alkaa huomenna taas työt niin ehkä myös senkin kunniaksi vietellään kiva päivä kahdestaan. Huomiseksi mulla onkin jälleen projektia, pitää tehdä yksi korusetti johon haluttiin niitä valloittavan ihania robbles puusydämiä sekä ketjua, uijui <3 Jotenka illasta puuhastelen kaulakorua ja rannekorua täydellä tohinalla.

Huomenna täytyy myös herätä aikaisin aamulla jonottamaan puhelin kourassa jotta saadaan mamman kans myyntipöytä joulukuun maalaismarkkinoille kaupunkiin. Rakastan myyjäisiä ja niihin tarvittavaa valmistelua, ai että ! Sellaista siis tänne tällä kertaa, hengissä olen ja hyvissä voimissa.

Eilen vietettiin tyttärien kanssa tyttöjeniltaa teen ja herkkujen voimin ja ah, nyt on maailma jälleen paljon parempi paikka <3 Noiden neitien kanssa aika menee ihan hujauksessa ja yhtäkkiä huomaa että juoruja on vaihdeltu jo parin tunnin verran ja toista pannullista vettä ollaan jo keittelemässä. Muumitee ja keksit <3

Mukavaa sunnuntaita jokaiselle muruselle ! Alla hieman tämän viikonlopun aikana puhki kuunneltuja jamituksia.

Cheek - Timantit on ikuisia


Robin Thicke and Pharrel Williams - Blurred Lines

Katy Perry - Roar

5 kommenttia:

 1. Hempeä koru ja iiik ihana Cheek <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessamainen kyllä :) Ja Cheek on aina yhtä ihana <3

   Poista
 2. Söpö setti:) Nuo rannekorut varsinkin ovat suloiset perhosineen♥

  VastaaPoista
 3. Ps. mukavaa vapaata:)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !