Sivut

tiistai 24. syyskuuta 2013

Rannekoruihin vähän väriä

Olen tykännyt nyt ihan hurjasti tehdä näitä memory wire -rannekoruja kun niistä saa äkkiä tehtyä tosi nättejä ja kiinnostavan näköisiä ja niihin on monesti myös helppo sujauttaa ne "jämähelmet" kans. Tykkään itse näistä myös siinä mielessä että ne on helppo laittaa itse ranteeseen ja ne herättävät heti huomiota. Nyt olenkin yrittänyt vähän väliä tehdä jotain korujuttuja koska joulukuussa ollaan menossa sinne myyjäisiin ja tavaraa pitäisi olla todella paljon viemisiksi. Ne myyjäiset kun ovat hieman laajemmat kuin ne mihin olemme mamman kanssa tottuneet.Ylläoleviin rannekoruihin olen käyttänyt burgundin/viininpunaisen värisiä sekä kerman värisiä lasihelmiä, mustia lasilehtiä, mustia 6mm lasihelmiä sekä välihelmiä. Ihanan yksinkertaista ja värimaailma on todella kaunis. Nuo lehdet tuovat koruun heti sitä kiinnostavuutta, mutta ei kuitenkaan yliampuvasti. Itse en tykkää laittaa näihin koskaan mitään riipuksia roikkumaan langan päihin kieputettuihin silmukoihin. Pidän siitä että voin leikitellä helmien väreillä ja muodoilla ja saada näin korusta kiinnostavamman.

Alla oleviin koruihin olen käyttänyt myös niinikään lasihelmiä, tällä kertaa vaalean pinkin ja vaalean kerman väreissä. Mustat 6mm lasihelmet tuovat sitä yksinkertaisuutta ja suuri maitomaisen värinen lasihelmi viisteillä tekee korusta jälleen hippasen kiinnostavamman kuin mitä se olisi ilman sitä. Lasihelmien järjestystä ja rytmitystä muuttamalla saa koruun jälleen uutta ryhtiä ja liikettä. Aika hauskoja koruja kyllä kieltämättä :) Tykkään !
Kumpikos koruista on enemmän sinun mieleesi vai onko kumpikaan ?

<3

4 kommenttia:

 1. Ihania! Tuo toka koru on aikalailla minun näköiseni, mutta jonkin tuossa viininpunaisessa kiehtoo enemmän. Kauniita nuo helmet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia :) Omakin mieltymykseni on ehkä enemmän tuossa ekassa, vaikkakin olen enemmän vaaleanpunaisen ystävä ;)

   Poista
 2. Jotenkin toi viininpunainen (mulla se näyttää lähes lilalta) tuntuu sykähdyttävältä, vaikkakin molemmat on kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen viininpunainen/lila se kait onkin, minusta enemmän viininpun :) kiitos paljon :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !