Sivut

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sytämmiä ja törhösiä

Tilailin pari viikkoa sitten HelmiQ:sta vähän swaroja kun oli alennukset käynnissä ja ihastuin ikihyväksi näihin perhosiin ! Noita isoja swarosydämiä mulla olikin jo ennestään niitä olen tainnut tilata Helmikauppa.comista ja ne ovat kyllä todella kauniita. Nuo perhoset nyt vaan oli niin söpöjä että niistä oli pakko tehdä korut heti kun vain aikaa oli.

Toisiin korviksiin laitoin kaksi eripituista ketjun pätkää, joihin kiinnitin sitten tuollaiset kauniit ja aivan järkyttävän suloiset harjatut hopeoidut sydänriipukset sekä vaaleankeltaiset swarovski perhoset. Perhosilla taitaa kokoa olla n. 6-7mm.


Muoks: Unohdin laittaa niistä toisista korviksista kuvat kokonaan :D Olimpa tollo ! Jotenka alla siis ne unohtuneet kuvat, pahoittelut !

Toisiin korviksiin sitten käytinkin vain yhtä ketjunpätkää molempiin ja niihin päihin kiinnitin tuollaiset 14mm swarovskisydämet. Voi että voikin olla hankalaa tuo ns. briolettien kiinnitys, multa se vaan ei jotenkin luonnistu. Olen yrittänyt etsiä ja googlettaa ja jopa tutkia youtubea että saisin kivan ja helpon ohjeen niiden kiinnitykseen mutta se vaan ei ota onnistuakseen. Näihin nyt kuitenkin sain ihan kivat kiinnitykset eivätkä näytä törkeiltä. Harmitus on välillä erittäin kova ja jalkaa poljen huomattavia määriä... Argh !No mutta, nättiä silti ja olen kyllä ihan tyytyväinen vaikken nyt sitä täydellistä briolettikiinnitystä osaakaan tällähetkellä :D

<3

6 kommenttia:

 1. Suloisen säihkyvät!
  Kuka nyt osaisi mitään täydellisesti, paitsi ammattilainen;)
  Minä koen myös hankalaksi briolettien kiinnityksen kauniisti.Useimmiten hommeli loppuu siihen, kun lanka katkeaa ihan loppumetreillä. Paksummalla ei juurikaan tule kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Niin, aika monia asia on sellainen jota ei taatusti osaa, mutta tämä brioletin kiinnittäminen saa mun hermot kihiseen niin suunnattomasti että ihan hankalaa tekee välillä :)

   Poista
 2. voi kuinka söpöt!

  VastaaPoista
 3. Minäkin koen hankaluuksia noitten briolettien kiinnityksen kanssa. En tiiä miten ne pitäisi ihan oikea oppisesti kieputella, alkujahkailujen jälkeen keksin oman tekniikkani. Minä en oo ees älynny mitää videoita kattoo et miten ne kieputtelis, kuhan vaan kokeilin et miten sais ja ensimmäiset kokeilut oli niin outoja että täyty katkoa langat ja tehdä uudestaan :D
  Erityisen vaikeaa on ihan ehtojen korukivibriolettien kanssa, missä se reikä on joku mikromaalinen et täytyy käyttää 0,30mm lankaa ja yrittää sillä vielä saada virityksestä pitävä ettei brioletti putoa ja ettei lanka takerru mihinkään ja purkaannu..
  Noi perhoskorvikset on kivan kepeät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ihan tajuttoman vaikeaa ja jotenkin välillä huomaan huokailevani että onko niiden kiinnittämisen oppiminen todellakin vaivan väärti :D Ihan nättihän tuosta nyt tuli kuitenkin kun tein niinkuin parhaaksi näin, omalla tyylillä siis :D

   Ja kiitän suuresti, perhosista tuli todella sievät :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !