Sivut

torstai 12. syyskuuta 2013

Uskoisin että väliaikaista hulluutta

Musta tuntuu että mulla kohta lähtee käsistä tämä hulluus näiden mw -rannekorujen kanssa. Yhtäkkiä näitä onkin niin mukava tehdä, välillä taas kyllästyttää. Tälläkin kertaa siis esittelyyn pari memory wireen tehtyä rannekorua, molempiin valikoitui todella kauniit värit ja sointuivat suloisesti yhteen.

Ekassa on tilaajan toiveen mukaan mustaa, harmaata ja hopean sävyä. Lisäsin, tottakai, oma-aloitteisesti muutaman lasikristallinkin tuomaan koruun "sitä jotain".
Toiseen sommittelin yhteen tuollaista hieman viininpunaista/burgundinpunaista, mustaa sekä kermanvalkoista. Kaikki ovat lasihelmiä ja tähänkin koruun laitoin nuo muutamat viimoiset lasikristallit kiiltelemään. Tästä väriyhdistelmästä tykkäsin todella, aivan ihanan syksyinen värimaailma jälleen :)


Aika kivasti passaavat jopa yhteenkin.. Harmi vain että joudun heti luopumaan tuosta harmaasta :/ Pitää siis tehdä hieman vielä lisää, josko joku näistä säilyisi ihan kotosallakin :)

Tsemmosta sitten tällä kertaa, joskos seukki kerralla jotain muuta :) Ihanaa että on ollut nyt energiaa tehdäkin koruja, välillä tuntuu aina ettei ole aikaa ja kun ei ole aikaa niin ei ole kiinnostustakaan ja se harmittaa monesti.

Mukavaa loppuviikkoa ja näkyillään jos aikaa piisaa korujen tekoon :)

2 kommenttia:

 1. Alemmassa on minun makuuni sopivat värit:)
  Sopivat kyllä toisiinsakin hyvin. Kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) Ajattelinkin että alemmassa olevat värit passaisivat sulle just hyvin :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !