Sivut

maanantai 16. syyskuuta 2013

Vapaapäivän iloja

Täällä vietellään nyt juurikin parin päivän vapaita, vasta keskiviikkona takaisin töihin ja kyllä taas hymyilyttää olla kotona. Tänään aloitin aamuni nukkumalla pitkään ja tassuttelemalla kotona reippaasti yli puolen päivän pelkässä yöpaidassa ja tossuissa. Pakkohan niistä oli sitten luopua kun oli aika ottaa luutu kauniiseen kätöseeni ja aloittaa siivousurakkaa. Tiskari huutaa, pesukone huutaa ja luutu heiluu. Imuria en sitte millään jaksanut juoksuttaa, josko huomenna olisin reippaampi :)

Passitin T:n töihin ja aloin ripustamaan pyykkejä kuivumaan. Nyt huokaisen vähän aikaa ja ajattelin suunnata työhuoneeseen ja kohti korupihtejä. Ihanaa kun on taas vähän aikaa jotta saan tehdä jotain kivaa ja itselleni mieluisaa, harvemmin enää on aikaa. Tilaustyöt taitanee kaikki olla nyt tältä erää tehtynä, joten saan taas keskittyä niiden "omantyylisten" korujen tekoon. Tänään tuli taas postin mukana pikkuruinen kirje jossa oli pari pientä pussukkaa lasibrioletteja jotka ostin Helmetin foorumilta. Viime viikolla tuli peräti kaksi kirjekuorta ja niissähän oli jälleen toinen toistaan kauniimpia yksilöitä ja pari pääsi jopa mun NERIK -lootaan odottelemaan sitä oikeaa päivää jolloin ne raaskin käyttää.

Facen kirppispalstalta

Helmetin foorumilta
Ensi kuussa olisi tarkoitus mennä Ouluun jossa järjestetään Kädentaitomessut 12. - 13.10.2013. Alkuvuodesta käytiin keväällä Rovaniemellä jossa järjestettiin samaiset messut ja tällä kertaa ne ovat Oulussa ja tuntuu jo nyt etten pysy pöksyissäni kun niin innoissani olen ! Suuntaamme äitini ja mummon kanssa, ja kaikki taidamme olla ihna yhtä täpinöissämme... Olen jotenkin vanhana syntynyt kun nautin suuresti tällaisista jutuista.. Minun ikäiseni useimmiten rakastavat viikonloppuja ja perjantain odotusta jotta pääsevät vaihtamaan vapaalle... Minä en. Nautin kun saan olla kotosalla, sytytellä kynttilöitä ja virkata tai tehdä koruja ihan omassa rauhassa teekupposen ääressä.

Sain varattua myöskin meille myyntipöydän tänne Kemiin joulumyyjäisiin jotka perinteisesti järjestetään tuollta kulttuurikeskuksessa tuossa hieman ennen joulua 14.12. Ai että kyllä minä nautin niiiin paljon ! Kauheasti vain järjesteltävää ja tehtävää kun siellä käy niin paljon porukkaa että on pakko tehdä kymmeniä avainnauhoja valmiiksi, kymmeniä pareja lisää korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Kirjanmerkkejä toki unohtamatta, ne ovat varmasti kuumaa kamaa näin joulun alla kun joululahjoja mietitään läheisille.

Alla vielä yksi kuva eräästä tekeillä olevasta kaulakorusta jonka tein asiakkaalle hänen toiveestaan. Olen aiemmin tehnyt samanlaisen mutta tästä tuli nyt ehkä hitusen erilaisempi. Tähän kaulakoruun tein myös rannekorun.


Toivottavasti kaikilla on viikko hurahtanut hyvin käyntiin eikä maanantai tuntunut kovin jäykältä :) Alle vielä yksi kipale jota olen kuunnellut jälleen kyllästymiseen asti...


<3

1 kommentti:

  1. Vapaapäivät ovat elämän suola, tai ainakin pippuri:)
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !