Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Bookmarks

Tehtailin ja taiteilin kirjanmerkkejä tässä yksi ilta valmiiksi muutaman kipaleen. Kuten olen jo aiemmin maininnutkin niin olemme menossa joulumyyjäisiin joulukuussa joten tavaraa on tehtävä jatkuvasti ja melkeimpä jo tehdasmaisesti unohtamatta sitä että teen tätä juuri sillätavalla kuin haluan. Paljon on tehty ja paljon pitäisi vielä tehdäkin. Aika hyvällä mallilla on korvakorut ja puuhelmistä tehdyt avainnauhat, lisää pitäisi tehdä vielä rannekorurintamalla sekä muutamat kaulakorut, linkitetyt avainnauhat että myös kirjanmerkit.

Tähän postaukseen laitoin kuvitukseksi nämä uusimmat kirjanmerkit, ihan yksinkertaisia ja simppeleitä. Toisessa on käytetty ketjua, labradoriittirondelleja sekä särövuorikristallia ja toiseen sujautin huovutettuja villapalleroita sekä yksi särövuorikristalli. Nuo kauniit labradoriittirondellit ostin taannoisilta messuilta Oulusta ja ihastuin ikihyväksi. Todella kauniita ja tasalaatuisia, harmi vain että näiden oikeanlainen väritys näyttäytyy hyvin harvoin kuvissa.

Vaikka molemmista tuli todella kauniita ja ihan minun itseni näköisiä niin silti tämä alempi villapalleroisempi on enemmän omaan silmääni sopiva. Olen ihastunut todella palavasti näihin palleroihin ja pitääkin tehdä tilaus Charlotta.fi verkkokauppaan. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä kaupasta verkkotilauksen kannalta ? Ostin heidän pisteestänsä näitä palleroita messuilta ja siellä vaikutti ainakin ihan kivalta :)4 kommenttia:

 1. Ihana naisellinen palleroinen:) Toki ekakin on hyvännäköinen.

  VastaaPoista
 2. Ihania erityisesti nuo karvapallerot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, ja kiva että kommentoit :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !