Sivut

tiistai 8. lokakuuta 2013

Kierroksia koruun

Eilen oli selkeästi korvakorupainotteinen päivä sekä blogissa että myös korunteon suhteen. Korviksia tuli tehtyä useammatkin kappaleet. Tänään kuitenkin esittelyyn uusin memory wiresta tehty rannekoru, jossa käytin erilaista tyyliä kuin ennen.

Tähän koruun tein aluksi yhden kierroksen käyttämällä pelkästään mustia 6mm lasihelmiä, jonka jälkeen tein toisen kierroksen harmailla lasihelmillä jotka olivat kokoa 8mm ja viimeinen kierros oli kermanvärisistä lasihelmistä jotka myös olivat kokoa 8mm. Näin tehty rannekoru näyttää heti erilaiselta kuin nämä mitä yleensä teen, ihan kivaa vaihtelua. Tosin, ehkä ensi kerralla voisin käyttää samankokoisia helmiä... Noh, kokeilu tämäkin.Tilailin viikonloppuna jälleen paketin korutarvikkeita Helmikauppa.comista ja sainkin ujutettua sinne joukkoon myös pari ihanaa ja kivaa inspiraation lähdettä ;) Löysin kivan ja ison lumpeen lehden Trinity Brassin kokoelmista ja siitä olisi tarkoitus tehdä jokin kaunis riipus kaulakoruun jahka vain saisin aikani jälleen riittämään. Aivan sormet syyhyävät että pääsisin muutamaksi tunniksi korupöydän ääreen, tällä viikolla taitaa vain aika olla aika tiukilla.. Töissä on pitkiä päiviä ja iltavuoroja.

Viikonloppua odottelen suurella innolla, silloin on Oulussa käsityömessut !! Jihuuuuu, vuoden kohokohta jälleen ja en malttaisi odottaa ! Aionkin ottaa joko ihan järkkärin mukaan ja ottaa hyviä kuvia koko messutapahtumasta tai sitten luotan puhelin kameraan, ehkäpä se olisi hieman käytännöllisempi kuitenkin.. Mutta, näillä puheilla mennään jälleen yksi päivä eteenpäin ja kohti viikonloppua :) Mukavaa alkuviikkoa jokaiselle murupullaselle <3

Huomasin ilokseni että joukkomme ovat kasvaneet ja yksi uusi lukija on tullut keskuuteemme, ihanaa !

<3

2 kommenttia:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !