Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Kipua ja saikkua

Niinhän se vain taas kävi, tänne se tauti pääsi sujahtamaan vaikka kuinka yritin sitä selättää lääkkeillä ja vitamiineilla. Nyt on sairastamista takana jo neljättä päivää eikä edessäpäin ole valoa vielä näkyvissä.. ainakaan kovin kirkkaana loistaen. Lääkärissä on käyty ja armoa annettu sairasloman merkeissä.

Lääkärissä olen käynyt jo kaksikin kertaa tällä viikolla ja tulehusarvot senkun vain kohoavat kohoamistaan, onneksi sain viimeisimmällä lekurikäynnillä jo antibiootit että lähtisi tauti hieman nopeammin parempaan päin etenemään. Taudin kuvana taitanee tällä kertaa olla virallisesti flunssa/kuume, sekä jokin hieman pahempi pöpö kurkussa. Angiinaa se ei ollut, testit on tehty, jotain muuta siis johon toivottavasti tuo lääkekuuri tehoaa. Kuume on jo aikalailla hallinnassa ja on lähtenyt hyvin laskuun, nyt alkaa sitten vain nuha ja yskä vaivaamaan. Kyllä tämä nyt saisi jo pikkuhiljaa loppua, kyllästyttää kuluttaa sohvan jousia päivästä toiseen.. Kyllä kotona olo on mukavaa ja ihanaa mutta tätä tautia en soisi kenellekään.


Sairaana olosta on sentään se hyöty että saa köllötellä ihan rauhassa vaan, ei tarvi tehdä yhtään mitään. Toisaalta kun tylsää on niin silloin olen tarttunut puuvillanauhaan ja tehnyt solmuja aina kun on jaksamista ollut. Puuvillanauhoja on siis valmistunut jo muutama. Korulehtiä olen kolunnut myös läpi ja katsellut telkkaria ihan kiitettävästi.

Feeling
weheartit.com
Jotenka tällaista pienen pientä päivitystä, olen siis hengissä edelleen, vaikkakin hengitys rahisee ja pihisee aikalailla.. Huoh, ehkä tästä vielä selvitään. Saikulla olen sunnuntaihin asti, katsotaan pääsenkö vielä maanantaina töihin. Vointia kuulostellen katsotaan tilannetta uudemman kerran viikonlopulla.

Mukavaa viikonloppua kaikille, pitäkäähän itsenne terveenä ja syökää vitamiineja <3

7 kommenttia:

 1. Toivuhan nyt kunnolla. On ärhäkkää pöpöä liikkeellä! Eikä sitten puolikuntoisena mihinkään, varsinkaan töihin!
  Lepoa ja juotavaa ,kuten tiedätkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) Täällä ollaankin jo tänään huomattavasti paremmalla kunnolla, vielä huomisen otan täysin levon kannalta ja luulen että maanantaina käyn töissä kokeilemassa miltä se tuntuu.

   Poista
 2. Paranemisia ja koruilemisiin :)

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !