Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

Korvistehtaan käynnistelyä

Eilen oli erittäin hyvä ilta koruilujen suhteen, sain tehty kolmet korvikset, kaksi kirjanmerkkiä, itselleni kaulakorun sekä kaksi rannekorua. Siis vau, aika hyvin ! Mullahan oli siis eilen vapaapäivä ja tänäänkin menen töihin vasta neljäksi joten oli hyvä sauma tehtailla koruja oikein kunnolla kerranki.

Tällä hetkellä naputtelen tätä postausta ja alan kohta puoliin valmistautumaan töihin lähtöön. Käytiin aamupäivästä kaupungissa pyörähtämässä, uusia lamppuja keittiöön oli hakusessa ja samalla haettiin kauan himoitut subit.

Tässä postauksessa saatte esittelyyn nyt nämä kolmet korvikset, joissa on aika talvinen teema. Eilen meillekin satoi ihan maahan asti lunta, ja joka paikassa oli lumipeite, tunsin oloni niin iloiseksi ja pystyin jopa jo tuntemaan joulun tulon. Tänään taas vettä sataa ja joka paikassa on harmautta ja loskaa, yäk. Ei tee mieli pistää nokkaa ulos. Ilmojen huonontumisen vuoksikin nämä korvikset tuovat meille edes hieman enemmän talvea :)

Näissä korviksissa lumihiutaleriipusten lisäksi isot rondellin muotoiset jadet.Toisissa korvakoruissa käytin myöskin samoja lumihiutaleriipuksia sekä lisäksi isoja särövuorikristallinugetteja. Todella kauniit !Kolmansissa korvakoruissa taas käytin jotain ihan muuta, sininen aurinkokivi ilmeisesti on tämän kiven nimi jos nyt oikein muistin. Nämä ovat brioletteja, mutta käytin niitä hieman toisin kuin olisi ehkä "pitänyt". Aika hauskat tuli, ja nämä kimaltelee tosi kauniisti auringossa tai valossa ylipäätään.Mukavaa torstaita kaikille, huomenna teen uuden postauksen jossa pääsee esittelyvuoroon tekemäni rannekorut.

<3

4 kommenttia:

 1. Kaikki ovat kauniita, mutta ekat on upeat!!! Kuin lumikunigattaren korurasiasta:)

  VastaaPoista
 2. Ihan samoissa merkeissä siis olet taas koruillut kuin minä. ;) Hiutaleriipukset ovat ihania. Pitäisi tehdä niistä itsellekin jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, sinultahan minä idean sainkin, oli pakko tehdä parit myös itse, harmittavaa vain ettei mulla ole noita lumihiutaleita kuin pari :(

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !