Sivut

lauantai 12. lokakuuta 2013

Oulun käsityömessut koettu

Tänään sitä päästiin vihdoin sinne kauan odotetuilla Oulun käsityömessuille ! Yö meni sängyssä pyöriessä kun aamuinen lähtö jännitti ja koko matkan höpöttelin omiani ja varpaat hikosi käsien mukana ja hermostutti. Jahka päästiin Ouluun asti niin alkoi näkymään jo kylttejä tien vierustoilla ja niin sitä vain päästiin perille. Ihana messutapahtuma sai alkunsa muutaman minuutin jonottamisesta, ihmisiä virtasi ihan solkenaan Oulunhalliin. Messutapahtuma oli suuri ja näyttävä ja näytteilleasettajia oli jos minkälaista, ihan sokeaksi tuli. Kaikkea olisi haluttanut hypistellä ja ihastella ja ostaakin mutta oli pakko pitää jonkinlainen järjen ääni sisälläni :D

Päädyin kuitenkin ostamaan Helmisataman, Helmiliinan sekä Charlottan pisteistä. Muutamia korukivinauhoja löysin, sekä ne kauan himoitut robblespuuhelmet. Olin niitä jo jonkinaikaa katsellut Helmiliinan sivuilta, en vain raaskinut tilata kun ajattelin että messuilta ne taatusti löydän ja ostan sitten sieltä. Charlotta oli ihan uusi tuttavuus, ja sieltä löysinkin tämän hetken himotuimmat aarteet ! Voitte käydä tutustumassa heidän verkkosivuihinsa tästä. Ostin heidän pisteestänsä ihania merinovillaisia palleroita joista teinkin heti kotiin päästyäni avainnauhan sekä parit korvikset. Voi että <3
Villapalluraiset ovat n. 12mm kokoisia ja ne olivat messutarjouksessa 12e/pss jossa oli 100kpl. Otin kaksi pussia, harmaita ja tuollaisia hempeitä vaaleanpunaisia. Eivät ole pinkkejä eivätkä ihan vaaleita, juuri soppeleita näin syksyyn :) Kuvissa värit ovat juuri oikeat.

Korvikset tein siis myös joissa käytin samoja palluroita. Lisäsin myös korupiikit, välihelmet sekä pikku pätkän ketjua että roikkuvat kivasti. Hermoja kiristeli kun korupiikeissähän ei ole kovin terävät piikit... Piti aikalailla survoa, tai kehittää joku hyvä taktiikka. Yhdet nappas jo mama kuormasta joten piti tehdä muutamat lisää, tulevat taatusti olemaan tällä perällä hitti !

Sellasta tänne tänään ! Tänään mulla on ensimmäinen vapaapäivä neljästä ja voitte arvata että olen jälleen lomani ansainnut. Töitä on tälläkin viikolla tehty ihan kiitettävästi ja aion nauttia vapaistani täysin rinnoin, koruillen ja köllötellen. Tänään oli aamulla herätessä tosi flunssainen olo, särkylääkettä vaan nassuun ni hyvä olo pääsi taas voittamaan. Josko tämä tästä, ei kiinnostaisi viettää koko vapaata neljän seinän sisällä niiskuttaen...

Mukavaa viikonloppua kaikille teille mussukoille <3

5 kommenttia:

 1. Nätit huopapallerokorut:-)

  VastaaPoista
 2. Olitiinkohan yhtäaikaa messuilla? Minäkin kävin eilen joskus yhden ja kolmen välillä. Ostin Helmiliinalta, Sinellista ja Somaosalta sekä Teippitaivaasta. Muuten muutamia poikkeuksia lukuunottamatta olin hieman pettynyt. Pitäisikin melkeen tehdä bloggaus aiheesta.

  Nätin pallerokorun olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin varmana yhtäaikaa siellä, me mentiin suoraan sillon 10 sinne ja lähdettiin joskus ennen kahta pois :) Itsekin olin ehkä semisti pettynyt helmitarjontaan, tai no lähinnä kivitarjontaan. Ei ollut oikein mitään sellaista "järisyttävän kaunista ja erikoista", vaikkakin muutamia poikkeuksia toki löytyi. Olin myös ehkä vähän pettynyt siihen miten asiakkaita palveltiin... En mm. saanut palvelua eräässä pisteessä, joten jätin helmet ostamatta. Pitäisi kyllä tehdä hieman syväluotaavampi postaus messuista kun ehtii :)

   Poista
 3. Ihanaiset villapallerot:)
  Itse olen noita joitakin pyöritellyt ja huovuttanut, mutta pitäisi mitata tarkkaan , että saa samankokoiset.
  Mukavaa lomailua, mullakin on loma. Nyt sitten sinkkiä ja d-vitamiinia ainakin 50 mikrogrammaa suuhun päivittäin, niin ei iskisi lunssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eila, palleroisista tuli tosi nättejä ja symppiksiä. Mietin itsekin ensin että josko alkaisin itse näitä väsäileen mutta ei taitaisi hermot kestää sitä mittailua ja manailua, joten taidan jatkossakin ostaa palluraiset. Mietin kyllä että kokeilisin sellaista sydänten tekoa... Saapa nähdä.

   Vitamiineja olen koittanut popsia, toivottavasti auttavat ! Joka aamu on vaikea herätä kun nenä tukossa ja muutenkin hieman kipeä olo, päivällä sitten helpottaa taas.

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !