Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2013

Uutta rannekorurintamalla

Olen jo aikoja sitten tilannut muutaman metrin mokkanauhaa josta en sitten kuitenkaan ole keksinyt mitään. Harmittavasti jäänyt varastoon pötkötteleen joten se piti kaivaa esille taas ja alkaa miettimään mitä sille tekisi ja mihinkä suuntaan se vääntyisi nätisti. Kaivoin sen sitten toissailtana laatikosta ja rupesin vääntelemään sitä ketjun ympärille, siihenhän se meni oikein nätisti ja ihan ilman mutinoita.

Olen tilannut kyseistä nauhaa Helmikauppa.comista ja se olikin todella nättiä. Suklaan ruskean sävyinen mokkanauha sopi hyvin hieman erikoisemmin käytettynä rannekoruun ketjun kanssa. Suosittelen kokeilemaan myös siellä ruudun toisella puolella mitä mokkanauhasta saakaan aikaan. Itse aion kokeilla tätä myös pronssinsävyisen ketjun kanssa. Nythän on IN ihan selvästi kaikenlaiset nahkanauhakorut, itse en ajatellut siihen hommaan lähtä ollenkaan, tämä mokkanauha riittää vallan mainiosti. Pääsette tästä linkistä suoraan mokkanauhaosastolle !

Lisäsin koruun myös yksinkertaisia mutta kauniita sävyjä ja kiviä. Korusta tuli minusta kaunis ja sopivan ilmava. Helminä ja kivinä taitaa olla karneolia kahdessa muodossa, onyksia, lasilehti, opaalikiveä(?) sekä akaattia.
Toinen rannekoru taas on ihan yksinkertainen ja simppelimalli. Huomasin etten ole pitkään pitkään aikaan tehnyt tällaisia lukollisia rannekoruja, vaan enemmänkin niitä mw -rannekoruja jotka on ehkä yksinkertaisempi tehdä. Nyt sitten vihdoin tartuin noihin todella kauniin vihreän sävyisiin makeanvedenhelmiin ja tekaisin simppelin ja kauniin rannekorun. Väliin sujautin myös yhden onyksin sekä metallihelmen.
Mukavaa viikonloppua muruset !

<3

4 kommenttia:

  1. Kiva tuo makkanauhakoru:)
    Alempi on kaunis, helmien sävy on hillitty mutta vaaleampi vihreä virkistää.

    VastaaPoista
  2. Ihanasti keksitty!! KAuniita molemmat <3

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !