Sivut

maanantai 14. lokakuuta 2013

Villapalleroisia siellä ja täällä

Hurahdin näihin ihaniin palleroisiin ihan täysin nyt. Olen selvästi loppuun kuluttaja luonne, värkkään näiden kanssa nyt aikani ja kyllästyn sitten yliannostuksen saaneena. Nyt nämä ainakin iskevät ja lujaa ja näitä on niin ihana tehdäkin !

Avainnauhoja siis tällä kertaa esittelyyn muutamaakin erilaista ja erilaisista materiaaleista tehtynä. Ensimmäiseksi nämä molemmat eriväreissä tehdyt villapalleronauhat. Molemmissa käytetty samoja materiaaleja.
Näiden lisäksi tein vielä yhden puuhelmistä tehdyn avainnauhan, jossa käytin samaa tekniikkaa kuin noissa ylempänä olevissa villapalleroisissa. Jätin siis solmut hieman löysemmiksi ja pidensin solmuväliä, tuli aika hauska ja hieman keveämpi.


Ja sitten olin vielä niinkin ahkerana tälle aamulle että tekaisin vielä yhden linkitetyn nauhankin jossa taas käytin sitä tuttua ja turvallista tyyliä sekä lasihelmiä. Yksinkertaista ja kaunista voisi olla tämän päivän lausahdus joka passaa tähän päivään kuin nenä päähän.


Oikein mukavaa maanantaita kaikille, toivottavasti viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin ! Itse vietän vielä tämän ja huomisen päivän vapaalla ja sitten lähden taas töihin. Pitkä työputki odottaakin jo... Minä en niinkään innoissani... Paljon mieluummin olisin ainoastaan kotona ja keskittyisin näihin omiin puuhasteluihin jotka tekevät minut onnelliseksi <3

2 kommenttia:

  1. Kivoilta ja keveiltä näyttävät nuo villapallerot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Meke :) Villapallerot ovat yllättävän kivoja ja materiaalina ihana :)

      Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !