Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Hopeasta ensikerran

Ensimmäistä kertaa tartuin jo aikoja sitten tilaamiini hopealankoihin ja päätin tehdä korvakorut. Huomasin jo hetimiten että tilaamani 0.8mm puolikova lanka oli melkoisen jähmeää ja aikalailla väärää tuollaiseen korvisten kieputteluun. Onnistuin kuitenkin ihan hyvin ja koruista tuli kauniit. Ensi kerralla täytynee käyttää 0.6mm puolikovaa lankaa, ehkäpä sitä olisi helmpi työstää.

Käytin näissä korvakoruissa kaikkia muitakin hopeaosia, välihelmistä lähtien. Muut materiaalit ovatkin sitten makeanvedehelmiä nugettien muodossa ja ovatkin melkoisia möllyköitä, ehkäpä jopa 9mm kokoa. Mv -helmien lisäksi laitoin parit kirkkaat swarot joukkoon.


Vielä viimoinen vapaapäivä meneillään, korujuttuja olen jo ehtinyt tällekin aamulle tekemään ja nautin suuresti näistä vapaistani kun ehdin tekemään huomattavasti enemmän kuin töissä ollessani. Mukavaa päivää jokaiselle, kohta alkaa taas viikonloppu ja töissäkin alkaa joulutohinat jo :)

<3

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle :)

   Poista
 2. Kauniit todellakin! Ja on näissä ollut vääntämistä, o.8 hopea ON jähmeää ainakin mun sormille ja ranteille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila ! Näissä todellakin oli pienen pientä vääntöä... Jotenkin onnistuin löytämään helmet joihin lanka sattui mahtumaan.

   Poista
 3. Kauniit!
  Tosi harvoin makeanvedenhelmissä reiät edes riittää nollakutosta vahvempaan lankaan, sitä käytän itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mags ! Itsekin ajattelin nollakutosta tilata seuraavaksi :)

   Poista
 4. Kauniit ja juhlavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Helinä :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !