Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Korvispäivitystä

Korvakoruja on tehty nyt taas urakalla, vaikka niitä tuntuu varastoissa olevan jo ihan tarpeeksi, joidenkin mielestä jopa liikaakin... No mutta, ehkäpä on järkevämpää ajatella että tekee niitä enemmän kuin liian vähän. Tässäkin tilanteessa yritän miettiä niitä tulevia myyjäisiä mutta siltikin teen koruja sillä periaatteella että massatuotantoa en harrasta.

Näissä korvakoruissa on käytetty kristallia, jadea, ketjua sekä muita kivoja yksityiskohtia. Ylemmissä on yksinkertaiset korvikset joista tein tarkoituksella hieman pitkähköt. Sydämet ovat harmahtavaa kristallilasia ja kokoa on n. 12mm.
Näissä toisissa korvakoruissa taasen on käytetty yksinkertaista väriyhdistelmää, ja jujuna on pallopäinen korupiikki sekä nätti ratasmainen välirondelli. Kivet ovat jadea ja biconet kristallilasia Presiocalta. Tykkään tosi paljon noista kivistä, niissä on todella kaunis turkoosin sävy.Näiden korvisten lisäksi tekaisin myös yhden memory wire -rannekorun jossa on käytetty lasihelmiä laidasta laitaan, ja väreinä on harmaa, musta, kerman valkoinen sekä kauniin vihreä. Olen ennenkin kertonut että tykkään tosi paljon tehdä näitä rannekoruja, näissä voi aika paljonkin leikitellä väreillä ja tyyleillä. Tykkään !

Mitäs te tykkäilette ?

<3

1 kommentti:

  1. Ekat sopii vaikka pikkujouluihin! Juhlalliset.
    Toiset on päivän piristys:)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !