Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Kuinka viettää vapaapäivät?

Miettiiköhän kukaan ikinä milloinkaan että mitähän vapaapäivänäni tekisin ? Voiko jollakulla olla jopa niin tylsää ansaitulla vapaapäivänä että kyselee 'mitäs sitten' ? Minulla ei tätä ongelmaa ole, päinvastoin, tarvitsisin lisää tunteja vuorokauteen ja lisäenergiaa jotta jaksaisin ja ehtisin tekemään kaiken mitä olen töissä suunnitellut tekeväni.

Eilen oli todella kiva päivä ja saimme T:n kanssa viettää koko päivän ihan kahdestaan shoppaillen ja aikaa kuluttaen. Kävimme tuossa Haaparannan puolella Ikeassa sekä hakemassa koiraneidille ruokaa jälleen jättisäkillinen. Ikeasta löysin vihdoin todella lämpimän peiton itselleni, minulla kun tahtoo kinttuja ja nenää palella joka yö. Ostin sen parhaimman peiton mitä kohtuullisella rahalla sai ja suurimmalla lämpöluokalla tietysti. Ostin Ikean malliston Mysa Rönn nimisen peiton (lämpöluokka 6) ja hintaa ihanuudelle tuli n. 35e. Tämä summa on mielestäni vielä siellä rajoilla että onko kohtuullista vaiko ei, mielestäni ei ole järkeä maksaa peitosta satasta tai ylikin, oli se sitten mistälie höyhenistä tai ankan persvilloista tehty...
MYSA RÖNN Lämmin peitto, lämpöluokka 6 IKEA Paksu ja raskas höyhentäytteinen peitto herkästi palelevalle ja lämmintä peittoa kaipaavalle.
Ikea.com
Peiton metsästämisen jälkeen suuntasimme Rajalle ja kävimme katsastamassa joululahjaideoita sekä syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Ajankohtaiseksi tuli myös tällä reissulla lumikolan löytäminen. Meille tupsahti yhtäkkiä taas kasapäin lunta ja meillähän ei sitä lumikolaa tietenkään vielä ollut kun keväällä tähän taloon vuokrakämpästä muutettiin. No mutta asiahan korjattiin välittömästi ja kola on nyt hankittu, tosin se lumi lähti sen siliän tien ja nyt on tiet jäässä ja pakkasta pitelee.. Ehkäpä se lumi vielä tulee takaisinkin jotta päästään kokeilemaan ihan omaa lumikolaakin ;) Kummasti voi ihminen olla onnellinen pelkästä omasta lumikolasta :D Toisaalta kaikki mitä sitä nyt nykyään hankkii on sitä 'ihan omaa kamaa', ei mitään vuokralaisen lainattua. Pieniinkin asioihin haluaa panostaa ja haluaa tehdä asiat hyvin nyt kun ne joutuu kaikki omasta pussista pulittamaan.

Shoppailua oli siis eilen ohjelmassa ja iltasella nappasin korutarvikkeeni mukaan ja suuntasin äidilleni avainnauhatehdasta ylläpitämään. Sainkin tehtyä jopa neljä nauhaa valmiiksi, ja tällä kertaa ne olivat näitä ihastuttavia villapalleronauhoja. Pari nauhaa oli tilaustöitä ja pari nauhaa sain tehtyä varastoonkin. Olin erittäin tyytyväinen aikaansaannoksiini ja ehkäpä saan ne kuvattuakin jossain vaiheessa.

Tänään taas olen nukkunut pitkään josta syytän eilisillan valvomista, pitkästä aikaa kun sain olla ihan yksin kotona ja lukea kirjaa kynttilänvalossa. Sytyttelin kynttilöitä ja nautin hiljaisuudesta. T lähti yöksi töihin ja me vieteltiin neitien kanssa kotosalla tee- ja kynttiläiltaa.

Näiden puuhastelujen lisäksi olen tehnyt myös hieman inventaariota koruvarastoihini ihan vain jouluisia myyjäisiä silmällä pitäen. Poistin myyjäis-laatikosta kaikki hiemankaan arveluttavat "koevedokset" ja kaikenlaiset harjoituskappaleet jotta tuotteet myyjäisissä ovat vain ja ainoastaan sitä parasta laatua. Vielä on paljon tehtävää ja aika tuntuu häviävän johonkin kummalliseen paikkaan. Seuraavaksi sunnuntaina vapaata ja silloin juhlitaan Isiä <3

Oikein mukavaa viikonlopun alkua jokaiselle <3

4 kommenttia:

 1. Kiva, että sait lämpöisen peiton hankittua! Mulla on ollut semmoinen mihin jää ilmakerros kahden täytteen väliin , ja alussa se olikin hyvä. Nyt taas pistän huovan siihen lisukkeeksi!
  Ihana on oma koti...kun tähän muutimme, tuntui ensin olevan omituista, että sai hakata naulojakin mihin seinään halusi ja kun sai valita laattoja yms yms.
  Aika on kuluvaa sorttia, siksi siitä kannattaa nauttia juuri niin kuin haluaa♥ Hyvää viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin peitto on kyllä ihanaa, ja vielä ihanempaa on oma koti <3 Kiitos Eila jälleen ihanista sanoistasi ja kommentistasi :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !