Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Palleroita korviin

Huopapalleroisia korviin koristeeksi. Näistä tulee todella kivoja korvakoruja, ovat keveitä mutta samalla huomiota herättäviä. Ihana materiaali ja olen täysin rakastunut.

Näissä olen käyttänyt väreinä mustaa, violettia, oranssia ja joulunpunaista. Kaikissa on samat materiaalit, ketjua pikku pätkä, välihelmet ja hopeoidut koukut.

Tein myös yhdet toisenlaiset korvakorut joissa käytin juuri postista saapuneita uutuuksia. Ostin eräältä kanssakoruilijalta facen kirppikseltä suuren kasan kivihelmiä ja näihin käytin yhdestä nauhasta kaksi. Ja ainoastaan kaksi siksi koska leikkasin liian pienen pätkän vaijeria johon pujottelin kivet nätisti eivätkä nämä kaksi mahtuneet enää siihen, heh. Niin ja tosiaan olin liian väsynyt tehdäkseni silloin illalla enää lisää jotenka nyt vain nämä esittelyyn :) Näissä on siis käytetty ketjua, helmiäislasihelmiä sekä ihania jaspiksia kolikon muodossa.

Kolikkoja kieputellessani artistic wireen laitoin ihan tarkoituksella hieman enemmän kierroksia tuohon päälle jotta näyttäisivät hieman paksummilta noiden heleiden lasihelmien vieressä.Viimeistä vapista viedään ja nautiskelen tästä nyt koruillen sekä tv-sarjoja tuijotellen. Herkkuja unohtamatta toki ;) Mukavaa sunnuntaita jokaiselle !

<3

5 kommenttia:

 1. Ihania pampulaisia. Minullakin on pikkupussukallinen huopapalleroita ja olen odotellut inspistä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia värejä, tuo punainen ihan hehkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo punainen oli kyllä juuri oikea valinta, ihan oikea joulunpunainen :)

   Poista
 3. Ihanaisia:)
  Nuo jaspiskorut on mahtavat♥

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !