Sivut

lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulunodotusta parhaimmillaan

Huhheijaa, viimeisimmästä postauksesta on vierähtänyt jo luvattoman kauan, ihan hävettää. Syitähän on jälleen monia, mutta suurin syy on se etten saa koruja kuvatuksi missään-ikinä-koskaan, ja se ottaa niin helkkaristi päähän. Koruja on syntynyt kokoajan ja niitä on jo ehtinyt mennäkin maailmalle, mutta kuvia en ole niistä saanut napattua. Kokoajan on pimeää, jatkuvasti synkkää ja ainaista hämärää, hohhoijaa.. Miten olis muutto talviajaksi kanarialle jossa oli kokoajan aamusta iltaan valoisaa ja aurinkoista ?

No mutta, josko tuosta valituksesta nyt sai sen pääpointin revittyä: mua ottaa päähän ja lujaa ! Noin, se on siinä ja sanottuna. Nyt en valita enää siitä aiheesta... Tai ainakaan en valita tähän postaukseen siitä aiheesta.

Töissä on pidellyt kiirettä välillä, joulukiireet alkavat jo näkymään ihmisten ostoksissa ja kauppojen aukioloajoissa ja pikkuhiljaa pitäisi itsellenikin saada se joulufiilis. Ihan ei ehkä ole vielä sen fiilistelyn aika kun tuntuu että ensin pitää saada asiakkaille se joulu aikaan ja ajoissa ja vasta sitten voin ajatella itseäni ja omaa jouluani. Onneksi minullakin on jouluaatto vapaa, saan sitten nauttia täysin rinnoin kolmena päivänä joulun ihanista pyhistä ja rauhoittaa sen ajan täysin rakkailleni.

Nyt olenkin kolmen päivän vapailla ja tämän päivän olenkin pyhittänyt täysin itselleni ja omalle ajalle. Aamu alkoi erittäin ihanasti, myyjäisillä nimittäin. Harmittavaa vain oli ettei päästy sinne Isoihin myyjäisiin joihin olin jo valmistautunut syksystä asti, mutta kyllä nämä hieman pienemmätkin ajoivat asiansa. Ne isommat myyjäiset jonne olin jo pöydänkin varannut syksyllä joutui tulipalon syövereihin ja nyt siellä on suuret ja mittavat pelastustyöt käynnissä. Paikka oli kulttuurikeskus jonka yhteydessä oli myös teatteri sekä kirjasto joten siivottavaa ja pelastettavaa riittää. Myyjäiset jouduttiin näin ollen perumaan ja sekös harmittikin suuresti.

Näissä pienemmissä oltiin sitten nyt aamulla ja hyvin kävi kauppa sekä minulla että äidilläni ja mummollani. Kolmessa polvessa oltiin käsitöitämme esittelemässä ja oli erittäin hyvä vastaanotto. Avainnauhat sekä kirjanmerkit olivat nyt tällä kertaa se "juttu", joka kiinnosti eniten. Kaikki valmiina olleet kirjanmerkit lähti maailmalle sekä suurinosa korumaisista avainnauhoista. Aika paljon ihmiset ostivat koruja lahjoiksi.

Huomisestakin tulee toivottavasti kiva päivä, mennään T:n kanssa käymään kahdestaan Haaparannalla Ikeassa sekä syömässä. Välillä pitää muistaa vaalia myös sitä kahdenkeskistä aikaa vaikka tuntuukin joskus siltä ettei aika meinaa riittää siihen millään. Molemmat käyvät töissä ja molemmilla on ne omat menot arkisin. Huomenna ostetaan myös loput joululahjat ja paketointikin pitäisi hoitaa jossain vaiheessa, ehkäpä jätän sen homman viime tinkaan kuten aikaisempinakin jouluina :D

Kuvaton kuulumispostaus tällä kertaa, hengissä ollaan ja hyvinvoivana ! Ihanaa joulunodotusta jo nyt jokaiselle karvakorvalle, palataan asiaan jälleen tässä lähipäivinä, yritän kaivaa puhelimesta muutamia instagram -kuvia tännekin puolelle näytettäväksi.

1 kommentti:

  1. Pimeys ON aika rasittavaa tässä harrastuksessa... :-(
    Ihanaa joulun aikaa!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !