Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kuppi kuumaa

Tänään viettelen täällä vapaapäivää ja kohta olen tekemässä lähtöä kohti joulun ajan ensimmäisiä myyjäisiä. Tänään on myös veronpalautusten maksut joten kaupungissa oli melkoisen monta ostajaa liikkeellä. Jouduimme mekin sinne joukkoon ryntäämään, onneks olen kehittänyt itselleni pitkät hermot mitä tulee jonottamiseen... Joululahjoja ostimme ja tietenkin jääkaapin täyteen ruokaa, eipä siellä näyttänyt juuri muuta olevankaan enää kuin valot. Olin ollut myös ilmeisen kiltti tyttö, sain ennen aikaisen joululahjan, Cupsolon <3 Täällä minä nyt nenä kiinni lasissa ryystän Tazza -kaakaota naama virneessä :)

Viikon verran onkin vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta ja pahoittelenkin tätä hiljaisuutta. Tuntuu että töissä on ollut kiirettä ja kotiin tullessa on vaan väsyttänyt, tai sitten syynä voipi toki olla tuo jatkuva pimeys ! Aamulla on pimeää herätessä ja töistä tullessa on pimeää, ei ehdin juurikaan kuvia koruista ottamaan vaikkakin niitä on syntynyt ihan kiitettävästi.

Tähän postaukseen laitankin kuvat uusimmasta avainnauhasta vai pitäisikö sanoa korusta, itse ehkä kutsuisin tätä mieluusti avainkoruksi. Käytin tässä samaa tyyliä kuin aiemmin esitellyissä, eli ketjua ja ihania yksityiskohtia. Helminä toimivat jaspikset sekä ihanaakin ihanemmat puukolikot jotka ostin Helmiliinan pisteestä Oulussa käydessämme. Käsityömessujen löytöjä siis ;)
Sellaista siis tänne tällä kertaa näin pienen hiljaiselon jälkeen. Alankin tästä valmistelemaan materiaaleja ja koruja jotta pääsen lähtemään ajoissa liikkeelle. Näiden myyjäisten jälkeen seuraavat ovatkin jo parin viikon päästä :)

<3

2 kommenttia:

  1. oi nuo puukolikot on ai-van ihanat <3 kaunis kaunis avainkoru :)

    VastaaPoista
  2. Mielettömän tyylikäs<3

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !