Sivut

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kahvittelua (blogi)ystävien kesken!

Susannalta Säläkaapista sain kutsun kahville! Kiitos paljon Susanna, otan mielelläni kutsun vastaan! Pullankin vielä sai kunhan vastaisi kysymyksiin :)

“Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidän bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissä! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole aivan pakko jakaa :)
Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.“


1. Mikä on sisustustyylisi?

Meillä ehkä eniten sisustuksessa näkyy musta/valkoinen/harmaa, nämä värit kun saa loistamaan ja maustaa sisustusta pienillä väriyksityiskohdilla niin avot. Pidämme molemmat T:n kanssa pelkistetystä sisustuksesta emmekä halua kotiimme liikaa tavaraa tai värejä. 
2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustaessasi?

Eniten meillä taitaa olla panostettu keittiön sekä olohuoneen sisustukseen, ja ihan vaan sen takia että T tykkää harrastaa musiikkia ja meiltä löytyykin melkoisen vaikuttavat musiikinkuunteluvehkeet. Meillä katsotaan paljon elokuvia ja nautimme siitä että äänet kuuluvat todella hyvin. T siis lähinnä puuhastelee tätä ja minä kitisen perässä kuinka kajarit pilaavat kauniin sisustuksen :D

Hyvänä kakkosena tulee tietysti mun oma työhuone jossa puuhastelen korujani. Siellä vallitsee harmoninen tunnelma ja pinkkiä tietysti ;)3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?

Omaan terveyteen sekä terveelliseen ruokavalioon. Meillä kun ei noita lapsia ole, niin itseensä tulee panostettua sekä tietysti rakkaisiin karvakuonoihin.

4. Mihin käytät paljon rahaa?

Meillä käytetään melkoisen paljon rahaa ruokaan, ihan vain sen vuoksi että siihen on mahdollisuus. Meillä ei ole lapsia ja kahdestaan eläinten kanssa elellään niin ruokaan tulee panostettua.


Itse henkilökohtaisesti käytän ehkä eniten rahaa tähän rakkaaseen harrastukseeni eli korujen tekoon ja helmien ihasteluun. Panostan myös paljon hiustenhoitoon ja käynkin kampaamossa kerran kahdessa kuukaudessa joten kaitpa siihenkin menee aika paljon rahaa. Käytän myös aika paljon vuoden aikana rahaa muumien keräilyyn.
 5. Mistä onnesta unelmoit?

En osaa tässä vaiheessa elämää sanoa mistä voisin seuraavaksi unelmoida. Elän tällä hetkellä aikalailla unelmaani, meillä on kaksistaan hyvä olla, asumme vihdoin omassa talossa ja olemme terveitä. Minulla on työpaikka jossa viihdyn ja rakkaat ihmiset ympärillä. Ehkä sellaisia pienempiä unelmia syntyy aina välillä ja ne jäävät kytemään ja toivon mukaan jossain vaiheessa elämää vielä toteutuvatkin. Ehkäpä tulevaisuudessa haluaisimme T:n kanssa hitusen isomman talon, kaksi huonetta lisää olisi aika huikeeta sekä taloon lämpöä tuova takka. Myös toinen karvavauva olisi erittäin tervetullut joukkoomme.

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?

Oman terveyden menettäminen pitemmäksi ajaksi. Perheen menetys. Kaikki muu on itse hankittua jonka taatusti saa takaisinkin jos niin huono onni kävisi että ne menettäisin.

7. Missä asiassa olet tunnollisin?

Olen tunnollinen työssäni sekä perheeni tukemisessa. Eläinten hoitaminenkin on yksi niistä asioista jotka hoidan huolella, ne ovat minun lapsiani ja rakkaita sellaisia <3

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?

Itselleni sallin jossain määrin laiskuuden ja suon sen myös muille välillä :D Tosin en ole kovin anteeksiantavaa tyyppiä ja olen todella pitkävihainen ja se rassaa minua itseänikin välillä... "Jumala antaa anteeksi, minä en"  -tämä siis ihan vitsinä !!

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?

Se ettei anna kenenkään kulkea ylitseen, ja tuntee itsensä. Itsevarmuus !

10. Mikä on miehen paras ominaisuus? 

Tähänkin kohtaan laittaisin kyllä tuon itsevarmuuden sekä sen tietyn nallekarhumaisuuden. Miehen pitää olla Mies mutta miehen täytyy olla myös sellainen mies joka ei vähästä nalkutuksesta hätkähdä. Minulla on juuri sellainen mies <3 Myös huumori on sellainen ominaisuus joka täytyy löytyä.

Ja näin saimme tämän päätökseen ja luulen kyllä että on nisukahvit ansaittu ;) Kiitos Susannalle tästä, oli kiva kahvitella ! Nyt on tainnut jo kahvit kiertää useammalla meistä ja jos joku ei vielä ole tätä saanut kontollensa niin ottaa ihan vapaasti ja täyttelee kohdat omilla mielipiteillään.

Kuvat postauksessa on aika vanhoja, viime keväältä tarkemmin. Olimme juuri muuttaneet tähän taloon ja kaikki tavarat ovat vielä hieman vinksinvonksin eivätkä ole vielä löytäneet niitä oikeita uomiaan. Esimerkiksi olohuoneeseen on todellakin tullut HIEMAN enemmän tuota kajariosastoa ja työhuone on kokenut järjestyksen vaihtoa ja ostin pöytäänkin hieman jatketta. Helmet ovat tuplaantuneet elleivät triplaantuneet ja tavarat jopa löytyvät oikeilta paikoiltaan. Sama sisustustyyli on kuitenkin säilynyt :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille ! Pääsin itsekin töistä tänään kuuden jälkeen ja on ihana viettää rauhallista koti-iltaa T:n kanssa. Huomenna onkin vapaapäivä ja toivottavasti uskaltautuisin lenkillekin tuosta pakkasesta huolimatta <3

4 kommenttia:

 1. Näitä on hauska lukea :-D Sun työhuone on oikein viihtyisö ja nuo helminauhat kadehdittavat <3
  Mulla on toi sama oranssi..nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivoja aina välillä, kiva saada tietää toisten ajatuksia :) Kiitos paljon, työhuoneeni on kyllä viihtyisä, nautin itsekin siellä olosta <3

   Poista
 2. Hienoja vastauksia! On kyllä pullatkin ansaittu. Kiva päästä vähän tirkistelemään toisten koteihin :D Ihan kateellinen olen työhuoneestasi, minulla kun ei ole sellaista ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! Tirkistely on juurikin parasta puuhaa ;) Päätin jo silloin kun omaa taloa etsimme että se yksi ylimääräinen huone on minun, T:llä ei siihen juurikaan ollut sanomista :D Seuraavaa taloa metsästäessä saa hänkin ehkä "oman" huoneen :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !