Sivut

tiistai 4. helmikuuta 2014

Ajan kanssa ongelmia ?

Ja taas, sama virsi jatkuu edelleen.. Mihin tämä mun aika häviää ? Töihinpä tietysti. Viime kuussakin tuli oltua reippaasti 160h töissä, joten ehkä mä oikeesti raahaan sen makuupussin sinne pukkariin kohta. Kotona ehtii käydä välillä pyörähtämässä, silloin sitä on väsynyt ja tahtoo vain peiton alle. Harmittaa välillä mutta täytyy olla onnellinen että saa olla töissä :)

Korurintamalla on ollut todella hiljaista, teoriassa suunnittelen kyllä kaikenlaista ja käyn ihastelemassa uusia materiaaleja korukauppojen sivuilla mutta omat tekemiset on jääneet vain korutarvikkeiden järjestelyyn. Mielenkiintoani en ole kadottanut, aikani kylläkin. Vastakin laitoin uuden tilauksen itselleni tuntemattomaan helmikauppaan, siellä näytti tarvikkeet ja helmet olevan laadukkaan oloisia ja näköisiä. Kyseessä on siis Designmim -niminen putiikki, onkos jollakulla kokemusta ? Tilaukseen lähti ihanaisia lasipulloja joista ajattelin tehdä kaulakoruja sekä joitain helmiä ja kaunokaisia ;) Laittelen kuvia tilauksen saavuttua !

Muutoin täällä kotosalla on alettu syömään terveellisemmin ja hieman ehkä jopa painoa pudottamaan. En ole tälläkään kertaa ottanut minkäänlaisia paineita vaan katson mitä suuhuni laitan ja pidän herkuttelupäivän ainoastaan kerran viikossa. Muutama kilo onkin jo tammikuun puolelle jätetty ja feeling good <3 Ollaan yritetty käydä lenkkeilemässä ja tarpomassa pitkin kelkkareittejä ja työ on tuottanut tulosta. Olo on pirteämpi ja housut menee paremmin jalkaan ;)

Viikon päästä juhlistan synttäreitäni, huimat 26 tulee mittariin. Lauantaina on virallisesti mutta herkutellaan sitten sunnuntaina kun on ihan vapaapäiväkin sattunut. Huomenna on myöskin vapaapäivä ja ihan rauhassa ajattelin olla. Kauppareissua on tiedossa ja lenkkeilyä, muutoin mietin kyllä että pyhitän koko päivän vain oleskelulle ja ehkäpä saisin aikaiseksi myös tartuttua korupihteihinkin pitkästä aikaa.

Loppuun vielä kipale joka on soinut mulla korvamatona jo monen monta päivää !


<3

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa karmealta ja ihanalta; työputkesi vaikuttaa haastavalta, voimia siihen -mutta mahtavaa, että tuollainen hyvinvointiaaltosi on lähtenyt vauhtiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, töitä on vain tehtävä vaikka se välillä aika hullulta tuntuukin :) Hyvin on kyllä lähtenyt tämä "urakka" käyntiin, vastakin tultiin reippaalta lenkiltä :)

   Poista
 2. Täällä vauva vie mun aikani vaan se nyt on vaan ihanaa :). Hyvää synttäriä etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva-arki nyt varmasti on ihanaa :) Kiitos paljon sinulle !

   Poista
 3. Aika lentää siivilläkin, ei tahdo olla aikaa koruiluun tai jos olisi, niin sitten on väsy/ideat hukassa/tarvikkeet lopussa/....
  Tilaukset sentään saa tehtyä!
  Mutta jospa se taasen rauhoittuisi ja alkaisi olla voimia yms.
  Ja että synttärit tulossa: onnea jo nyt ,jos en sitten hoksaa:)
  Kerran olen tilannut siitä korukaupasta, en nyt muista mitä, mutta varmaankin olin ihan tyytyväinen.
  Noita korutarvikkeita saa niin monesta paikasta, että on kyllä valinnan varaa.
  Olen tehnyt ihan luettelon kaikista löytämistäni. Suurimman osan tilaan kuitenkin Kirjohelmestä. Erittäin nopea toimitus on heillä, päivässä saa tarvikkeet ja vielä kivaa kiitoslahjaakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vähän on, välillä takkuaa ja pahasti mutta ihanaa on silti se ettei hetkeksikään ole koruilua unohtanut, niin rakas se harrastus on <3

   Toivon todella että olen tyytyväinen tilaukseeni.. ettei ihan menisi turhanpäiten ja saisi pettyä... Kirjohelmestä en olekaan koskaan tilannut, mikähän mulla siinä on tökkinyt sitten... hmm.. pitäisi sivuihin tutustua kun kerta on ainakin sinulle passannut niin hyvin :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !