Sivut

maanantai 17. helmikuuta 2014

Inspiraatio lehdestä

Korukuvia olisi tiedossa tällä kertaa, ihanaa. Eilen aloitin päiväselle tekemään ja työstämään uutta korumallia johon sain inspiraation uusimmasta Jewelry Stringing -lehdestä. Lehdessä olikin tällä kertaa todella paljon kaikkea ihanaa ja inspiroivaa ja monen sivun korvat tuli taiteltua tulevaa varten.

Koru on melko yksinkertainen mutta oli siinä silti hommaa. Kivannäköinen tuli vaikkei tietystikään yhtä kaunis ja loistelias kuin lehdessä oleva koru. Malli oli toisaalta niin kiva että taidan tehdä myös toisenlaisen mutta hopeoiduilla materiaaleilla. Lehdessä olevassa mallissa oli käytetty pienempiä helmiä ja enemmän ehkä sellaisia vintage -tyylisiä osia, minen niistä niin perusta joten käytin sellaisia materiaaleja jotka puhuttelivat tällä hetkellä. Pääsipäs vihdoinkin käyttöön nuo Oulun käsityömessuilta ostetut ihanat usvaiset jadehelmet <3

Minä käytin siis omassa korussa pronssisia korunosia, hieman organzanauhaa, lukko tietysti sekä korupiikkejä. Helmet olivat usvaisen sävyiset jadet, pinkit jadet sekä valkoiset sekä puuteriset simpukankuorihelmet. Koru on enemmän sellainen ns. statement -koru, eli jääpi tuohon kaulalle sopivasti.


Tänään onkin viimeinen vapaapäiväni, olen siis ollut kolmen päivän vapailla tässä ja on tullut jälleen tarpeeseen. Välillä tuntuu että pääkoppa sekoaa, eikä jaksa asiakkaita enää kuunnella... Asiakaspalvelu meinaa välillä unohtua kun itseään väsyttää ja tympii. Jotenka vapaapäivät tuli jälleen vietettyä ihan vain kotosalla ja oleskellen ja nauttien rauhasta. Pitkäaikaista ystävääni näin eilen ja oli ihana vaihtaa hieman kuulumisia kun viime kerrasta on ihan luvattoman kauan. Piristi kivasti :)

Mukavaa arjen aloitusta jokaiselle, toivottavasti maanantain kirous ei osu kenellekään ! Lähdenkin tästä piakkoin tapaamaan ystävääni teekupposen merkeissä ja loppupäivän ajattelin viettää korusteluiden parissa, innostusta jälleen löytyy <3

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit värit,Oikeen herkku!olen tehnyt samantyylisen jossain kohtaa mutta vain kaksinkertaisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helinä :) Värit kyllä natsas aika hyvin keskenään ja korua oli mukava tehdä :)

   Poista
 2. Kiva korumalli ja tosi hienot värit!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitän suuresti Eila :)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !