Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Kahdessakin päivässä ehtii

Kahdessakin päivässä tosiaan ehtii puuhastelemaan vaikka ja mitä jos vain vähänkään jaksaa yrittää pitää mielenkiintoa yllä. Olen ollut nyt kaksi päivää vapailla, ja eilen sain tehtyä muutaman avainnauhan sekä käytyä työporukan kanssa pelaamassa sählyä. Tänään olenkin sitten voivotellut ja välillä jopa on päässyt muutama ärräpää kun joka paikkaan sattuu ja lujaa. Eipä ole pitkään aikaan tämä kroppa saanut tuollaista rääkkiä kuin eilen, tainnut kouluaikoina viimeksi pelata mitään joukkuepelejä.

Eilen tosiaan oli ensimmäinen kerta kun pääsin mukaan työporukan sählyvuorolle pelaamaan. Vuoro on aina keskiviikkoisin 19.30-21.00, hieman on ehkä joo hankala aika töiden puolesta kun monesti joutuu keskiviikkoisin olemaan töissä ihan sinne yhdeksään asti... Mutta pääasia että pääsisi edes joskus. Oli ihana saada revitellä täysillä ja kyllä oli kintut muusina, saunan kautta vain köllötteleen ja venytykset päälle.

Tänään aamulla sitten heräsin järkyttävään lihassärkyyn joka toisaalta tuntui tuskaiselta mutta toisaalta taas tosi kivalta, olin kerrankin saanut itseni liikkeelle ja tekemään jotain erilaista. Veikkaan että tuohon minunkin intoni nousuun vaikutti se että meillä on niin hyvä työporukka jonka kanssa viitsii jotain tehdäkin :) Tänään kävimme myös pikku reissun Oulun suunnalla. T vei yhden myymänsä kaijuttimen sinne suuntaan ja käytiin samalla syömässä ravintolassa ja pikkusen shoppailemassakin. Löysin mm. topsportin alennuksista itselleni uuden ihana kevät/syystakin viininpunaisessa sävyssä. Oikea hinta taisi olla huimat 110e ja nyt alennuksissa sen sai 30e, vau ! Olin tyytyväinen ja hykertelin ostoksieni kanssa.

Ja olin tyytyväinen myös siihen että tämä meidän ns. elämäntapamuutos/dieetti on purrut ja tuloksia on tullut sen verran että alkaa oma peilikuva miellyttämään aina vain enemmän. Tuulipuku menee jo tuosta noin vain kiinni ja tuulihousuissakin jää jo varaa todella hyvin. Vointikin on kohentunut huomattavasti ja huomaan jaksavani paremmin ja vatsa kiittää kun syö terveellisemmin kuin aiemmin. Vaikkakaan ei meidän elämäntavat ole ennenkään olleet huonot, aina on kasviksia syöty hyvin ja rasvaa ja kaloreita vältetty suurimmaksi osin, mutta nyt kun on lisännyt vielä proteiinia ja jättänyt herkut viikonloppuun niin tuloksia alkaa selvästi näkyä. Kiva juttu siis, kesää kohti mennään hyvällä mielellä :)

Näistä kuulumisista muihin asioihin eli niihin koruihin jotka sain eilen tehtyä. Oli reipas olo ja kerrankin oli aikaa sen verran että riensin työhuoneeseeni ja nappasin pihdit käteeni. Tekaisin samalta istumalta kolme erilaista avainnauhaa kun kerrankin sain olla ihan rauhassa ja kuunnella hyvää musiikkia samalla <3

Näissä nauhoissa pidin jälleen korumaisemman linjan, eli käytin paljon isoa papuketjua sekä kivoja materiaaleja. Helmet ovat aikalailla laidasta laitaan, on jaspista, synteettistä korallia, lasihelmiä sekä vuorikristallia. Pitäisi jälleen koittaa saada aikaa napsittua jostain jotta ehtisin tekemään hieman uutta materiaalia viikon päästä häämöttäviin myyjäisiin ;)
Huomenna jälleen töiden kimppuun ja seuraava vapaapäivä vasta torstaina. Katse kohti seuraavaa vapaapäivää siis, nyt rahkaa kuppiin ja hedelmät mukaan ja hyvä asento sohvalle, mukavaa loppuviikkoa kaikille !

1 kommentti:

  1. Voi miten tyylikkäät avainnauhat, ei osaa suosikkia nimetä tämä täti:)
    Ja hyvä, että olet saanut irrotella sählyssä, vaikkei mua joukkuelajit kiehdokaan tai oikeastaan muutkaan lajit kuin kävely...nyt sekin onneksi lisääntyy, kun Upi tuli taloon:)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !