Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Enkeli ja sinistä jaspista

Nyt on ollut taas hyvä tilanne tilaustöiden suhteen, on saanut töitä paiskia aina iltaisin niiden ns. oikeiden töiden jälkeen ja tässäpä tulee taas yksi niistä. Anoppi on kierrättänyt tekemiäni koruja työpaikallaan ja siellä ollaan oltu kiinnostuneita ja tilauksia satelee. Avainnauhat ovat tehneet sielläkin kauppansa jotenka tällä kertaa haluttiin sinistä/turkoosia tai syvän vihreää ja enkeli sinne joukkoon myös killumaan. Otin hieman vapauksia tämän suhteen, ehkä jopa liikaakin en tiedä tykkääkö tilaaja tästä mutta eipähän tämä silti mene hukkaan.. tehdään toinen sitten jos tämä meni pieleen.

Tässä korussa tai pitäisikö sanoa avainnauhassa vaikkakin tämä on ehkä enemmän koru.. Värimaailman olla aikalailla sinertävä tai sinne suuntaan ja enkeliä tai perhosta haluttiin mukaan. Minä valitsin enkelin ja sinisen tai sinivihreän värimaailman, minusta nämä elementit sopivat vain niin kivasti yhteen. Oli hieman ongelmia tuon enkelin sovittamisessa mukaan mutta hyvin onnistui kun käytti hieman luovuutta ja maalaisjärkeä. Materiaaleina käytin sinisen sävyisiä imperial jaspiksia jotka olen tainnut löytää Helmetin kirppikseltä sekä ihania ja yksinkertaisen kauniita lasihelmiä joissa on kaunis smaragdin vihreän sävy. Muut helmet ovat myöskin lasia, on laattaa tai ns. purkkamaista laattaa ja sitten tietysti myös tuo enkeli. Enkelin mekko on lasikukkanen toisinpäin.

Mitäpäs tykkäätte arvon yleisö ?

Ihana kun alkaa jo päivät olla niin pitkällä että näkee töistä tullessaankin kuvata korut ja voi nauttia päivän valosta täysin siemauksin. Lenkkeilykin maistuu enemmän kun saa valossa kulkea eikä aina vaan sitä Suomelle niin tyypillistä pimeyttä ja ankeutta. Ihana kesä tule jo !

<3

4 kommenttia:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !