Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Maaliskuun kiire

Sunnuntain viettoa harrastetaan täällä suunnassa ja nautitaan herkuista. Herkuttelut on pysynyt hyvin yhdessä päivässä viikossa ja painoakin on saatu jo kivasti pois. Puntarille en ole vieläkään rohjennut hypähtää vaan mittailen edistystä vaatteiden avulla. Jotenkin tuo puntari on katala vempain ja siitä tulee vain paha mieli. Kevennysprojekti on muutenkin lähtenyt todella hyvin käyntiin, on parempi olla ja vaatteet menevät paremmin päälle. Aluksi senttejä lähti useampikin kerralla mutta nyt kun nesteet ja pöhötys on lähtenyt niin lisäsentit lähtevät hitaammin. Hyvällä mielellä siis jatkuu homma !

Viikot on jälleen hypähtäneet eteenpäin ja blogi uinuu jonkinlaista kevätunta tai jotain... Itsekin tuntuu välillä uinuvan, ja viikot vierähtävät hirveän nopeasti. Suurimmaksi osaksi olen viikot töissä ja iltaisin sitten ollaan T:n kanssa kahdestaan ja katsellaan tv-sarjoja. Tosin T:kin pääsi n. viikko sitten takaisin töihin ja yhteinen aika on välillä hieman hukassa mutta laatu kait se on sitäkin parempaa sitten <3 Koko tämä maaliskuu on ollut ja tulee olemaan erittäin väsyttävä ja raskas, ainoastaan huimat 7 päivää vapaata koko kuukaudessa ja viikossa työtuntejakin ehtii kertymään melko kiitettävästi mutta ehkäpä se sitten palkkapäivänä palkitsee :)
Spring
weheartit.com
Koruja en juuri nyt ole puuhastellut, tuo työ on vienyt veronsa selvästi... Ei vain ole aika riittänyt ja jos aikaa jostain sattuu enemmän riittämään niin sen haluaa käyttää käpertymällä rakkaan kainaloon. Pieniä projekteja kuitenkin on tässä meneillään ja muutama tilauskin on tekeillä että ihan työttömänä en ole sentäs :D Niin ja tilasinhan minä lisää taas tavaraa taas ebaystä pitkästä aikaa. Yritin etsiä samanlaisia magnesiitteja sieltä kuin edellisessä postauksessa näkyvässä kaulakorussa käytin, mutta eipä löytynyt... Ostin sitten muutamia hieman pienempiä pitkuloita, turkoosin ja limen vihreän sävyissä. Niistä olisi tarkoitus tehdä pari samantyylistä kaulakorua. Turkoosin kaulakorun teen ainakin itselleni kesäksi, jäin siihen ihan koukkuun ! Samaan tilaukseen nappasin myös uudet kuoret puhelimeen sekä parit kirjanmerkkiaihiot.

Lets escape
weheartit.com
Viime aikoina minua on kiinnostanut myös kynsillä värkkääminen, tai no ainahan se on kiinnostanut, mutta nyt ehkä vielä enemmän. Töissä olen jatkuvasti ihmisten edessä ja toljotettavana joten on kiva että kynnet näyttää nätiltä. Tällä hetkellä olen puuhastellut ainoastaan normaalien kynsilakkojen parissa mutta kiinnostaisi kovasti hommata jokin starttipaketti geelikynsien tekoon, osaisikohan joku ystävällinen lukija vinkata mistä kannattaisi tilata tai mikä oli hyvä tyyli aloittaa ? Kerran viikossa olen tykännyt vaihtaa tyyliä kynsiini, aikaahan se vie mutta voi että on terapeuttista kun saa ihan rauhassa värkkäillä. T tosin ilmaisee välillä mielipiteensä kun kämppä haisee vahvasti kynsilakalle :D Omat kynteni ovat sen verran hyvässä kunnossa ja vahvat etten ole halunnut tippejä käyttää lainkaan. Ja työssäni joudun käsiä käyttämään kokoajan joten hirveän pitkät eivät kynnet voi ollakaan. Sellaiset soppelit että näyttää kynsiltä ja näteiltä sellaisilta.

Hieman kuulumisia tähänkin hetkeen, elossa ollaan ja hyvissä voimissa ! Harmi vain että työnteko haittaa harrastuksia...

Niin ja ilmoitusluontoista asiaa jälleen !! Äidilläni olisi edelleen mattoja ja koreja ja muuta pientä kivaa varastot pullollaan jotenka jos mielit trikookuteesta mattoa tai jotain muuta niin otappa yhteyttä sähköpostilla katriwithpearls @ gmail.com (poista välit).

Mukavaa viikonloppua ja arjen aloitusta jokaiselle !

4 kommenttia:

 1. Vau, onnea kevennyksellesi <3
  Vaaka on tosi katala, vaatteet kyllä kertovat enemmän! Tsemppiä kiireiseen arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija kannustuksesta <3

   Poista
 2. Moi Katri pitkästä aikaa! Mulla kanssa ruokavalioremontin lisäksi kuntokuuri mut jotenkin kevät saa mutkin väsähtäneeksi vaikka luulisi sen olevan toisinpäin! Voisin suositella Cessecretin geelejä alkuun, ei halvimpia muttei ammattilaissarjaa.. Googletappa. Ja tiMoi Katri pitkästä aikaa! Mulla kanssa ruokavalioremontin lisäksi kuntokuuri mut jotenkin kevät saa mutkin väsähtäneeksi vaikka luulisi sen olevan toisinpäin! Voisin suositella Cesar's secretin geelejä alkuun, ei halvimpia muttei ammattilaissarjaa.. Googletappa. Ja tiedät mistä mut "löytää" jos haluat kysellä geeleistä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii ! Tuo on niin tuttua, kevät jotenki antaa ja ottaa, ei oikein pääse tasapainoon itsensä kanssa. Kiitos vinkistä noiden geelien suhteen, laitanpa googlen tulille ;)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !