Sivut

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sähläillen läpi keskiviikkoillan

Tänään on jälleen koittanut viikon kohokohta, sählyä pelaamaan työkavereiden kanssa ! Illalla on taas jalat mustana ja naama hymyssä kun on jaksanut ponnistella ja yrittää parhaansa. Kivassa porukassa onnistuu aina, vatsalihakset kiittää myös, nauraen menee kevyesti puolitoista tuntia. Tässäpä siis jumppavaatteet päällä kirjoittelen teille pikapostauksen ja alan tekemään lähtöä.

Postauksen aiheena korut, jihuu ! Tänään mulla on vapaapäivä ja aloitin sen ihanasti tekemällä juurikin sitä mitä rakastan, koruja. Tänään syntyi hieman edellistään jäljittelevä statement- kaulakoru, mutta hieman erilaisilla helmillä. Pitkulaisuus oli jälleen päivän sana ja kiven muoto, mutta jotain eriä silti. En tosiaan löytänyt useista etsinnöistä huolimatta samanlaisia pitkulaisia magnesiitteja ebaystä mutta nämäkin ovat ihan kivoja. Eivät ehkä ole ihan niin massiivisia kuin edeltäjänsä ja sopivatkin ehkäpä hieman kivemmin tähän kaulakoruun. Tässä korussa käytin myös ainoastaan lisänä noita hopeoituja pikkupalleroisia. Jätin pois muut välihelmet ja halusin tehdä tästä todella yksinkertaisen.

Korvakoruissa käytetyt kivet ovat taas tismalleen samoja kiviä kuin aiemmin tekemässäni kaulakorussa. Magnesiittia nekin.

Dodiin, nyt koittaapi lähtö, jotenka mukavaa iltaa jokaiselle ! <3

2 kommenttia:

  1. Mielestäni tämä on vielä kauniimpi kuin edeltäjänsä<3

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !