Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Statement -tyyliä jälleen

Viikonloppua on jälleen vietetty, sekä töissä että kotosalla herkutellen. Töissä olin lauantain ja sunnuntain sain viettää kotosalla. Sunnuntaina oli myös tuossa ihan lähellä yhdet myyjäiset ja siellähän me äitini kanssa olimme taas käsitöidemme kanssa. Minulla oli korut mukana, äidilläni matot ja korit ja mummelikin otettiin mukaan lapasia ja vanttuita esittelemään. Kiva päivä oli vaikkakin porukkaa ja kävijöitä oli todella vähän kun vertaa esimerkiksi joulumyyjäisiin. Täällä meillä on ollut todella liukkaat kelit nyt jo viikon verran että ehkäpä sekin oli yks syy kävijöiden vähyyteen.

Tein yksi ilta muutaman kirjanmerkin lisää jotta myyjäisissä olisi jotain uuttakin ja tekaisin samalla istumalla myös todella kauniin kaulakorun. Olen tilannut jo aiemmin ebaystä tuollaisia isoja "hampaita", taitavat olla magnesiittia merkiltään, ja nyt ne pääsivät koruun asti. Tykästyin itsekin niin paljon tähän malliin että ihan melkein jopa harmitti kun se vietiin käsistä myyjäisissä :D Tollo minä.

Koru on siis enemmän sellainen "statement" -tyylinen ja lyhyehkö, eli jääpi sopivasti tuohon kaulalle vaikkapa kesämekon kaverina. Korussa on siis materiaaleina magnesiitit, lasihelmiä sekä välihelmiä. Vaijeria käytetty tuossa keskiosassa ja ketjua loput. Korussa on myös lukko kun on hieman lyhyempi koru.


Kirjanmerkeistä en viitsinyt laittaa kuvaa kun ehdin ne jo hinnoitella. Jotenka nyt siis kuvat vain tästä kaunokaisesta, mitäpäs olette rakkaat korusteluystäväiseni mieltä ? En löytänyt enää samanlaisia ebayn kätköistä joten laitoin hieman erilaisempia pitkuloita tilaukseen. Tuloillaan on samanlaisia turkooseja sekä vaalean vihreitä, uijui <3

Viikko on jälleen aloitettu ja töissä kuluu koko viikko, seuraava vapaapäivä on vasta lauantaina. Toivottavasti teillä muillakin on ollut kiva viikonloppu sekä nyt taas uuden viikon aloitus <3

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Eila, oli ihana tehdäkin jälleen pitkästä aikaa jotain ihan omaa tyyliä :)

   Poista
 2. Anonyymi11/3/14

  Ihana! Minkä kokoisia on noi pitkulat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle :) Magnesiitit ovat n. 25mm, ei kovin pieniä mutta eivät liian suuriakaan :)

   Poista
 3. Uijui, kun on hieno :) tosin ei ehkä ihan miun tyylinen, mutta nuo värit on aivan ihanat! en epäile yhtään, etteikö olisi käsistä lähtenyt. Ja itselläkin on (lähes) aina ongelmana se, kun ei raaskisi luopua koruista, joita laittaa myyntiin tai antaa lahjaksi. Tosin en vielä oo käynyt yksissäkään myyjäisissä myymässä, kun ei oikein tässä lähistöllä tunnu olevan myyjäisä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle suuresti :) Ja kiva että kävit kommentoimassa ! Joistain koruista tulee tärkeämpiä kuin toisista ja niistä on joskus hieman vaikeahko luopua... onneksi voi tehdä itselleen toisen ;)

   Poista
 4. Näyttävä koru, upean värinen, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoilla linjoilla siis mennään ;)

   Poista
 5. Oikein kaunis koru, kivat nuo magnesiittihelmet ja värikin niin keväinen!:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi17/3/14

  Hyvännäköinen! Enpä olisi itse "uskaltautunut" laittamaan noin paljon juuri tuota väriä samaan settiin, mutta sehän näyttääkin oikein kivalta. Omat ennakkoluulot siis romukoppaan =D .

  Koitin etsiä aiemmista postauksitasi niitä, joissa neuvot mieten tuolta ebaystä voi tilata. Muistan nähneeni sinulta aivan ihanat ohjeet, kun itse aloit sieltä tilata. Nyt ne eivät millään osu silmiini, vaikka selasinkin aiempia juttujasi. Osaisitko auttaa, että mistä löydän? Olisi kiva kokeilla... pitkällisen harkinnan jälkeen kuten huomaat :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti sinulle ihana :) Ja kiva että tulit kommentoimaan ja kyselemään vaikkakin sitten et apua tarvinnutkaan :) Toivottavasti löysit etsimäsi ebayn ihmeellisestä maailmasta ja toivon todella että ohjeista oli hyötyä :) Tilaa ensin tosiaan jotain pientä jotta saat varmuutta siihen tilaamiseen.

   Poista
 7. Anonyymi17/3/14

  Höh, heti viestin lähettämisen jälkeen löysin ebayn tunnisteistasi! Aiemmin ei jostain syystä osunut silmiini ja etsin ja selasin ihan vimmatusti. Enköhän nyt löydä.

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !