Sivut

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 1/5

Jahas, tämä haaste tavoitti minutkin sitten. Ensin oli facebookin vuoro ja näköjään nyt myös täällä blogimaailmassa. Instagramissa tämä ei ole minua vielä tavoittanut mutta toisaalta taas kaikki kuvat ovat suurinpiirtein samoja sekä täällä, facessa että myös instassa. Nyt vielä tuon uuden puhelimen myötä on kaikki niin paljon helpompaa, kuvien siirto ja jakaminen sekä nyt myös muokkaaminen, loistokasta siis !

Jotenka, kiitos suuresti Eijalle Korukoppaan tästä haasteesta, otan sen ilomielin vastaan ja toivon todella että saan tämän viiden päivän aikana päivitettyäkin blogin niinkuin haasteen mukaan kuuluu :) Nyt pyörähtää siis käyntiin ensimmäinen päivä ja arkihaaste nro 1/5 !

Tänään oli vielä vapaapäivä ja aamusella päivä näytti vielä aikalailla harmaalta ja synkältä. Iltapäivästä alkoi jo aurinkokin paistaa ja lämmittää siihen malliin että lenkille oli päästävä ja tällä kertaa otin myös sauvat mukaan. Sauvoilla sai taas ihan uutta puhtia normaaliin kävelyyn. Lenkin jälkeen tehtiin ruokaa ja syötiin hyvin <3 Edelleen täällä ollaan ns. laihkarilla ja hyvin on mennyt, painoa on varmaankin tippunut vaikkakaan en siitä voi mennä takuuseen koska puntarille en suostu hyppäämään. Vaatekoko on pienentynyt ainakin yhdellä numerolla ja mieli on parempi.

Kanaa, salaattia ja proteiinipastaa hieman. Kastikkeena sweet chiliä.
Testailin myös uutta puhelinta ja sen kuvausominaisuuksia neitokaisiin. Karvakasat nauttivat selvästi kevään merkeistä, kissa nukkuu aurinkoisissa paikoissa ja koira hyppii riemusta ulkona kun pääsee pitkälle lenkille. Kohtahan se pitäisi jo koiralle punkkipantaa hankkia ja yrittää kissalle syöttää myös matokuuri. Koiralle meni helposti matolääke kurkusta alas makkaran mukana mutta kissa ei suostunut alkuunkaan siihen hommaan. Pilleriä ei siis saatu alas vaan joudun ostamaan sen aiemmin hyväksi koetun tahnan...Siinäpä olisi hieman tämän talouden arkea. Olen niin kauhean huono haastamaan ketään jotenka en sitä tälläkään kertaa tee.

<3

1 kommentti:

  1. Kiva kun otit haasteen vastaan :)
    Onnea laihkarista, hyvännäköinen annos!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !