Sivut

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 3/5

Vapispäivä tänään ja huomenna jotenka energiaakin riittää muuhunki ku kinttujen liikuttamiseen eessuntaas. Tänään aamu alkoikin ihanasti pitkään nukkumalla kun T olikin aamuvuorossa. Herättyäni otin toisen karvakaverin kainaloon ja aloitettiin neidin kauneudenhoito. Neitokaiselta lähti villasukat sekä kynsiä lyhennettiin jotta päästään taas vauhdilla eteenpäin. Tuolla meidän koirulilla kun kasvaa aina talvisin mahdottomat "villasukat" varpaisiin ni niitä saakin sitten olla leikkelemässä jatkuvalla syötöllä. Kesää kohti se karvankasvu hieman vähenee ja syksyllä taas jatkuu :D Ja tokihan piti myös neiti harjata nätiksi..

Sitten pääsinkin omien puuhasteluideni joukkoon, otin pihdit käteen ja laitoin Ipadistä musiikin soimaan ja eikun hommiin. Sainkin aamun aikana korjattua yhden korun, tehtyä yhdet tilauskorvikset sekä yhden tilauskaulakorun. Tämän päivän arkihaasteeseen saattekin kuvat tästä uusimmasta ja juuri valmistuneesta kaulakorusta.

Kaulakorussa on käytetty pronssisia korumetalliosia kuten riipuksia ja ketjua sekä tuollainen teksti -rengas. Linkityksiin käytin erittäin loistokasta artistic wirea. Helmet ovat lasia, kuparin sävyisiä, valkoista ja mustaa. Minusta tästä tuli ihan sievä, en tosin tiedä onko tilaaja tyytyväinen, toivotaan.

Siinäpä tämän päivän arkihaastekuvat, huomenna jatkuu. Tänään aion vielä aloittaa ainakin yhden avainnauhan ja pitäisi lenkilläkin kävästä tuossa illemmasta. Tänään olisi pitänyt olla taas työporukan sählyilta mutta valitettavasti emme saaneet tarpeeksi porukkaa kasaan jotenka koti-iltaa siis lenkkeilyn jälkeen.

<3

2 kommenttia:

  1. Kauniit värit ja kiva tuo etukoristus, tykkään:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Helinä :)

      Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !