Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kynsiä, glitteriä ja korustelua

Kynsien kanssa puuhastelu on vienyt täysin minut mennessään, on ollut ihana tehdä jotain ihan muuta, värkätä glittereillä ja miettiä erilaisia tekniikoita. Tämä SensatioNails -geelilakkaussetti on ollut ihan unelmieni täyttymys, parempaa en voisi enää toivoa. Olen erittäin tyytyväinen että aloitin kynsien kanssa puuhastelun tämän setin avulla. Olen jäänyt niin koukkuun tähän harrastukseen että olen tilaillut jo vaikka kuinka monta kertaa uusia lakkoja ja aina huokaillut postin kolahtaessa laatikkoon, ne ovat niiiiin kauniita !

Muutama päivä sitten tein jälleen uudet kynnet, edelliset tein viikko sitten mutten ollutkaan niihin niin tyytyväinen joten tekaisin nopsasti uudet. Viime viikolla tuli myös parit uudet geelilakat, ja ne värit olivat niin täydelliset, uijui <3 Tuotteita olen tilaillut sekä Cesarsshopistsa että myös MiMaxista. Myös ebaystä kilahti pari pakettia laatikkoon, mm. nämä kauniit pikku glitteripurkit.

Tänään oli myös ihana vapaapäiväni ja sain vihdoinkin siivottua oikein kunnolla. Pölypallerot sai kyytiä ja matotkin lensi pihalle. Saatiin vihdoinkin laitettua viikko sitten hommattu sängynpääty paikoilleen ja se on aikalailla bueno. Siivouksen lisäksi kävästiin kahdestaan syömässä ja herkutteluostoksilla. Kiva päivä siis ollut, T lähtikin vielä laitimmaiseksi yöksi töihin jotenka jäätiin neitokaisten kanssa kotiin kolmistaan.


Niin ja mikä parasta, sain vihdoin taas tartuttua korupihteihin pitkän ajan jälkeen. Tai no, pari viikkoa taisi olla taukoa, jotenki oli jonkinlaista jumitusta havaittavissa... Mutta tänään tekaisin jo parisen viikkoa työpöydällä olleen keskeneräisen avainnauhan valmiiksi ja heti perään yhden tilaustyön. Olimpas reipas, taputan itseäni päälaelle. Ehkäpä tuo uusi innostus näiden kynsien suhteen on vienyt hetkellisesti haluni koruiluun, mutta nou hätä kyllä täältä vielä noustaan ;)


Mukavaa arjenaloitusta jälleen teille ihanille ! Minulla vielä huomenna vapaapäivä jotenka toivon todella että ilmat suosivat !

<3

4 kommenttia:

 1. Kauniit värit avainnauhassa<3
  Kivaa kun uusi harrastus vie mennessään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eila :)

   Uusien harrastusten hankkiminen on kyllä kivaa, toivottavasti myös pysyvää :)

   Poista
 2. Hih, aivan hauskat kynnet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskat kyllä, huomiota ovat herättäneet ;)

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !