Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Sensationails

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin niin laitoin CesarsShopista tilaukseen Sensationails -geelikynsilakkasetin. Tänään se sitten saapui ja kävin sen postista hakemassa, erittäin nopeaa toimintaa ! Kotiin päästyäni oli pakko ja ihan välittömästi alkaa testaamaan tätä niin suuresti kehuttua geelikynsisettiä. Kehut eivät olleet menneet hukkaan, setti oli mitä loistavin !

Tilasin siis sen aloituspakkauksen, ja siihen otin väriksi Pink Chiffon. Tämän lisäksi otin myös Cesarsin huipputarjouksen käyttööni ja sain sillä ostettua kolme geelilakkaa kahden hinnalla. Nämä kolme lakkaa minulla olivat nimeltään, wedding pearl, midnight rendezvous sekä after five. Tämä aloituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset ensimmäiseen lakkaukseesi, suosittelen siis kokeilemaan. Hauska vempain ;)

Kynsistä tuli erittäin siistit ja kauniit. Tein ihan yksinkertaiset lakkaukset, ihan vaan siksi että tämä oli ensimmäinen kertani tällä tyylillä enkä halunnut ottaa riskiä että kynnet menisivät pilalle liiallisen värkkäyksen vuoksi. Käytin siis ainoastaan tuota pink chiffon -sävyä pohjalla jonka päälle laitoin yhden kerroksen wedding pearlia tuomaan hieman eloa. Tässä wedding pearl -sävyssä on aavistus sellaista hilemäistä kiiltoa. Näiden päälle sujautin vielä töpöttäen pikkuisen hopean sävyistä hilettä ja päälle top coat ja tadaa kynnet oli valmiit !
Kynsistä en enää jaksanut alkaa nappaamaan kuvaa, voitte käydä vilkaisemassa kuvaa tosin tuolta Instagramin puolelta josta löydätte minut @withpearls nimimerkillä. Neljän päivän vapaat alkavat olla taas ohitse ja miten ne aina hurahtavatkin niin kauhean nopeasti... Huomenna pitäisi taas töihin suunnata, huoh, noh, kyllä ne uudet vapaat sieltä taas jossain vaiheessa tulevat.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !