Sivut

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesäiset kynnet

Eilen oli jälleen uusien kynsien laitto edessä, venytin iltaan saakka jotta sain tehdä kynnet ihan rauhassa ja ilman arjen askareiden hoitamista siinä samalla. Muutama tunti siinä taas tuhertaessa hurahti, mutta ai että kun sielu lepää ja huomaa ihan rauhoittuvansa kynsien laiton yhteydessä. Ihanaa omaa aikaa, rakastan tällaista näpertelyä. Huomaa kyllä että kun olen rakastanut korujenkin tekoa niin myös nämä kynsien kanssa tehdyt puuhastelut ovat vieneet sydämeni täysin.

Tällä kertaa halusin jotain kevyttä ja kesäistä. Minulla oli tietynlainen visio mielessäni, yritin sitä toteuttaa mutta ihan ei ehkä tullut juuri sellainen kuin olisin alunperin tahtonut. Kauniit tuli silti ja tykkään näistäkin. Kokemusta siis vain lisää ja harjoitusta tarvitsen :)

Näissä kynsissä käytin SensatioNailsin geelilakkoja, ne kun ovat minulla jatkuvasti käytössä ja tykkään edelleenkin niistä todella paljon ! Pari kerrosta ensin kirkasta aluslakkaa jotta kynnestä tuli tasainen ja kestävä. Tämän jälkeen sudin muutaman kerroksen glitteriä muutamaan kynteen ja jokaisella kerralla myös päällyslakka eli kirkas geelikerros. Muutamiin kynsiin tein (tai siis yritin tehdä) kukkasia SensatioNailsin väreillä White Lily sekä Pink Daisy. Lopuksi halusin vielä hieman blingiä lisää ja lisäsin hopeaa glitteriä pariin kynteen.

Eilen kuuluikin muutama ärräpää kun kolautin oikean käden peukalon ja siitä lohkesi palanen, auuuuu ! Noh, sain pelastettua kynnen heti viilaamalla sen lyhyemmäksi ja tekemällä uudet geelaukset päälle mutta nyt tuo oikean käden peukalon kynsi näyttää muihin verrattuna ihan hobitin kynneltä :'( Huomasin myös että pikkurillinkin kynsi on hieman kärsinyt jossain vaiheessa ja joudun ehkä senkin lyhentämään, onneksi alkaa kesäloma ihan piakkoin ja voin huoltaa kynnet kunnolla. Töissä kädet joutuvat jatkuvasti niin kovaan rääkkiin ettei ole ihmekään että kynnet kärsivät ja itkevät salaa :'(

Vasen käsi

Vasen käsi

Oikea käsi
Vielä 10 työpäivää jonka jälkeen alkaa kauan kaivattu ja odotettu kesäloma ! Hurjat on suunnitelmat loman ajaksi, ehkäpä yhden pienen kesälomareissunkin saisimme T:n kanssa tehtyä. Mukavaa viikon aloitusta mussukat ! <3


1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !