Sivut

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kesäkynnet

Tekasin uudet kynnet jälleen itselleni, ihanan kesäiset ! Valkoinen ja turkoosi glitteri on erittäin hyvä yhdistelmä, ja tuovat kyllä asuun kuin asuun sen viimeisen silauksen kesäntuntua. Jälleen olen käyttänyt näissä Sensationailsin tuotteita. Ainoastaan sininen/turkoosi glitteri on Lumenen uusimmasta kynsilakkamallistosta Geleffect.


Viime viikolla tein myös työkavereille kynnet. Toisella oli alkamassa kesäloma ja toisella ylppärijuhlat, uudet kynnet oli siis tehtävä. Tein molemmille samanlaiset, molemmissa käytin Sensationailsin tuotteita, tuo pinkki sävy on nimeltään Pink Daisy. Kultaiset glitterihippuset ovat L'orealin kynsilakkaa.


Sitten olen myös puuhastellut muunlaisiakin käsitöitä, nimittäin koiranpennuille leluja ! Nämä on tehty ns. munkinnyöritekniikalla ja kuteet ovat trikookudetta, värejäkin on laidasta laitaan. Näitä tehtailin yhteensä kymmenkunta ja hauskoja oli tehdä. Yksinkertaisia ja valmistuivat telkkaria katsoessa.


Muutamia avainnauhoja on valmistunut ja muutama on lähtenyt maailmallekin. Nyt tällä hetkellä ei ole tilaustöitäkään jonossa, rauhassa saa siis nyt tällä hetkellä tehdä niitä koruja mitä itse haluaa. Kesälomaa kovasti jo odottelenkin, vielä pitäisi kuutisen viikkoa odotella. Onneksi on viikonloppuvapaa ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, ihana että on kesä <3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !