Sivut

torstai 17. heinäkuuta 2014

Huh hellettä

Täällä pohjoisessa on taas hellettä piisannut, kyllä on osunut mun kesälomani hyvään saumaan :) Parina päivänä onkin sitten jo ukkonen jyrähdellyt kun ilmat ovat olleet niin hautovan kuumia ja läkähdyttäviä suorastaan. En kyllä valitakaan, aivan mahtava lomanaloitus ollut <3 On saanut ottaa aurinkoa täysillä ja olkapäät ja nenän varsi onkin jo soppelisti kärtsännyt :D Tänään vaan näyttäisi olevan aika surkea ilma, hieman jopa jo kylmäkin mikäli vertaa edellisten päivien riviera-tunnelmiin ;)

Pari kaulakorua onkin valmistunut ja muutama niistä olikin jo aikaisemmin esillä. Se unisiepparin tyylinen kaulakoru oli kyllä omastakin mielestäni ihanan hempeä ja kesäisen kaunis. Liekköhän siitä raaskii edes luopua. Tässä onkin sitten hieman samaa värimaailmaa edustava kaulakoru jonka taisin tehdä pari viikkoa sitten. Samantyylinen kuin aiemmin työkaverilleni tehty, erit värit vain ja sydämen muotokin on erilainen.

Tässä korussa käytin lasihelmiä sekä ihanan sävyistä korukiveä nimeltä angeliitti. Minusta tässä kivessä on niin kauniin samettisen näköinen pinta vaikka onkin ihan kiiltävä. Osat ovat hopeoituja ja nikkelittömiä.


Samalla voisin myös hieman taas mainostaa noita jo tutuksi tulleita trikookudemattoja mitä äitini työstää. Nyt kesäaikana onkin jo paljon tullut tilauksia ja useita jopa bloginkin kautta ja kiitos suuresti niistä :) Laittakaahan sanaa vain kiertämään ja viestiä tulemaan minulle mikäli olette yhtä tai miksei useampaakin kaunista yksityiskohtaa kotiinne vailla: katriwithpearls @ gmail.com (poista välit). Matoista saa useampaa erilaista kuviota sekä mallia, värejäkin on monenlaista, ei siis muuta kuin omantyylistä toivetta eteenpäin.

Mukavaa loppuviikkoa muruset, minä jatkan tässä aamupäivän puuhasteluja ja alan kohta tekemään uudet kynnet. Otin geelit vähäksi aikaa pois kokonaan tuossa kun lomani alkoi jotta saavat kynnet hieman hengähtää. Ensin ajattelin että pakko kait kynsiin on olla jäänyt jonkinlaisia vikoja tai muuta geelien käytön vuoksi mutta eipä ollut mitään. Kynnet olivat edelleen hyvässä kunnossa, hyvän muotoiset, tasaiset sekä kauniit ilman kynsilakkaakin. Puhdistin kynnet vain huolellisesti ja lisäsin kirkkaan kynsilakan päälle. Kyllä minä vannon SensatioNailsin nimeen, nyt ja aina. Ei tarvitse pelätä omien kynsien pilalle menoa tai mitään muitakaan ongelmia :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !