Sivut

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Melkein kuin unisieppari

Korupostausta pitkästä aikaa ! Ja muutenkin pitkästä aikaa taas pääsin koneelle, jouduimme nimittäin ostamaan ihan uuden läppärin ja tämän uuden käyttäminenhän ei tietystikään onnistu samalla tavalla kuin sen rakkaan entisen... Edellinen läppäri sanoi sopimuksensa totaalisesti irti ja nyt sitte surffaillaan ja opetellaan uuden käyttöä. Nykyinen kone on siis Lenovo -merkkinen, mitään muuta en oikeastaan tiedäkään, eikä oikeastaan oo kauhiasti jaksanut kiinnostaakaan. Kunhan pelittää ja toimii siten ettei mulla mene hermot. Toisaalta hermoja riipii jo tämä uusi windows 8 järjestelmä joka on ihan "PIIP". Noh, katellaan miten alkaa toimimaan ja miten tämän käyttö alkaa sujumaan.

Tosiaan olen jälleen kunnostautunut korurintamalla ja eilenkin tekaisin pari uutta korua. Toinen oli tilauskoru ja toisen tein vaan koska halutti. Tämä jota työstin ihan huvikseni koostui suurimmaksi osaksi virkatuista kukkasista jotka äitini on jo joskus joulun aikoihin tehnyt. Nyt ne pääsivät kaulakoruun asti, viimeksi taisin niistä tekaista parit korvakorut. Tästä korusta tuli muutenkin aikalailla unisiepparin näköinen vaikken sitä millään tavalla suunnitellut. Tietty visio oli päässä tuloillaan ja ei muuta kuin materiaaleja paikoilleen. Kivet joita käytin olivat afrikan opaali sekä turkoosi säröakaatti. Pari kaunista viistehiottua vuorikristalliakin pääsi mukaan keveyttä tuomaan.
Alla olevassa kuvassa taas on työkaverille tehty kaulakoru. Haluttiin samoja sävyjä violettia kuin hänelle aiemmin tekemäni korvakorut ja avainnauha. Nättihän siitä tulikin :) Tein pari päivää sitten myös tällaisen samantyylisen kaulakorun mutta turkooseilla sävyillä ja erimallisella sydämellä. Käykäähän katsastamassa tilini instagramissa @withpearls. Sinne nappaan yleensä enemmän kuvia kuin tänne blogiin ja sieltä löytyy myös kuva tuosta aiemmin tehdystä kaulakorusta. En hoksannut silloin edes järkkäriä kaivaa esiin, höh.


Näköjään myös tämän tietokoneen vaihtamisen myötä jouduin asentamaan taas uuden Picasankin ja siinä on kirjoitusfontti muuttunut, jotenka kuvissa on nyt hieman erilaisemmat rustaukset. Inhoan kaikkea uutta ja erilaista, en tykkää yhtään että joku tuttu ja turvallinen muuttuu, hmph...

Tämä neiti on nyt niiiiiin niiiiiin lomalla kuin vaan voi ihminen olla. Neljän viikon kesäloma alkoi tänään ja olen superonnellinen. Olen ollut viimeksi 1,5 vuotta sitten pitemmällä lomalla kun olin työttömänä. Viime kesänäkään minulla ei vielä ollut kunnon lomaa, olinkohan viikon verran lomalla. Nyt sitten saakin nauttia täysillä ja olla onnellinen. Ihan sama vaikka sataisi vettä, minä nautin kotioloista täysillä. Tokihan ne terassikelit olisivat enemmän mieleeni ja niitä onkin nyt näkyvissä koko ensi viikko, nauttikaamme siis !

Mukavaa viikonloppua murut <3

5 kommenttia:

 1. ihana tuo ylempi <3

  VastaaPoista
 2. oih, aivan ihastuttavia molemmat! <3

  VastaaPoista
 3. Ekana kannattaa päivittää kone 8.1 .n ,se on selvempi käyttöjärjestelmä. Mulla on se käytössä ja tykkään kovasti:) Kyllä sä siihen pääset nopsaan perille!
  Tuo "melkein sieppari" on tosi kiva! Ihanaisen kevyt ja raikas<3
  Hyvää ansaittua lomaa sulle, mulla se loppuukin nyt....

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ihanille kommentoijille <3

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !