Sivut

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Loma alkaa olla ohitse

Niin se vain taas aika vierähti kummallisen nopeasti. Vasta ilakoin sitä että saan olla kokonaista neljä viikkoa kotona ja nauttia olostani ja nyt on enää tasan viikko jäljellä ja työt kutsuvat jälleen. Loma on ollut aivan täydellinen ja kaikinpuolin onnistunut, valittaa ei voi. Ilmatkin ovat suosineet ja aurinkoa on tullut napattua hieman kroppaanki. Olishan se kivempi toki jäädä vielä kotiin, työnteko ei niin oo se mun juttu mutta työkavereita on jo ikävä.

Kesään on mahtunut kesälomareissua, komeroiden siivousta, kynsien kanssa värkkäystä, korujen tekoa, tv-sarjojen loppuun kuluttamista, auringossa makoilua, festareilla käyntiä ja ennenkaikkea perheen kanssa yhdessä oloa. Kyllä on ollut ihana viettää elämäni ensimmäinen ihan oikea kesäloma näin mukavissa merkeissä. Vielä en kuitenkaan lopeta lomasta nauttimista, onhan mulla vielä viikko jäljellä. Alan kuitenkin jo pikkuhiljaa valmistautumaan töihin paluuseen jotenka huomenna on kampaamoreissu heti aamusta tiedossa. Tukka ojennukseen ja uudet kynnetkin pitäisi viikonloppuna tehdä.

Kesälomareissumme oli erittäin onnistunut, kävimme Tuurissa Keskisen kyläkaupassa ja Oulussa myös yhden yön. Tuurissa oli hirveästi nähtävää ja se on kyllä jokaisen koettava elämänsä aikana. Eihän sitä ihmismäärää voinut pieni ihminen ymmärtää, joka paikkaan sai jonottaa ja ihmiset tulivat hulluiksi tarjousten perässä juoksiessa. Mekin onnistuimme saamaan käsiimme muutamia erittäin hyviä tarjouksia. T löysi itselleen paljon kaikkea rompetta ja minä hamstrasin kampaamotuotteita ja kynsivehkeitä, olin seitsemännessä taivaassa <3Tuo pikku juna oli ihan loistava, mää niin tykkään tollasista jutuista, oon niinku pikkumummeli ;) Oon aina ollu heikkona tollasiin kivoihin nähtävyysjuttuihin joissa saa istua vaan paikoillaan ja joku kuskaa paikasta toiseen ja itse saa vain ihastella ikkunasta ja leikkiä täysillä tolloa turistia. Oltiin tuossa onnenhotellissa kaksi yötä, toinen sviitissä joka oli ihan överihieno ja toinen yö sit normaalissa huoneessa joka oli sit tosi pramee, piiiikkasen överin puolelle meni seki :D Hienoja paikkoja ja aivan mahtavat huoneet, ei ollut valittamista.Ihania uusia SensatioNails -geelilakkoja ! Nämä oli todella halvalla siellä ja niitä pitikin sitte hamsteroida usiampi puteli. Näiden lisäksi ostin muutaman Dependin glitterilakan sekä muutaman muun glitterilakan, siellä tuli hulluksi noiden kanssa. Pelotti jo että raahaan kaikkia värejä kotiin, piti jo pikkusen jarrutella :D Olin siis taivaassa, voitte vain kuvitella.

Siinäpä oli pitkästä aikaa hieman kuulumisiakin, jäänyt blogiin kirjoittelu vähemmälle nyt kesän aikana, liian kuuma edes ajatella mitään. Nytkin täällä on varjossa joku 30 astetta ja musta tuntuu että kirjaimellisesti sulan paikoilleni. Muistakaahan käydä liittymässä instagramiin, sinne laittelen useammin kuvia @withpearls

<3


1 kommentti:

  1. Tuurissa pitäisikin käydä:)
    Mukavaa loppulomaa!

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !