Sivut

maanantai 29. syyskuuta 2014

Kädentaito messut Hki 2014

Kävästiin maman kanssa vähän tuossa viikko sitten isolla kirkolla pyörähtämässä ja messuilemassa myös. Reissua oltiin suunniteltu jo ainakin puoli vuotta ja olin töistäkin varannut kyseisen viikonlopun vapaaksi ja hyvissä ajoin jotta varmasti pääsen. Varattiin liput, lennot ja hotelli ja viikko sitten vihdoinkin päästiin reissuun. Reissu oli erittäin onnistunut ja oli ihana pieni irtiotto arkeen vaikka olishan tuolla voinut viipyä pikkuisen pitempäänkin.

Tällaiselle pohjoisen maalaistytöntyllerölle oli Helsinkiin meno ihan kuin olisi ulkomaille lennähtänyt. Meille osui todella kivat ilmat eikä mistään oikeastaan voinut valittaa. Lentokoneella lentely on minulle melkoisen hirvittävä kokemus joka kerta, korviini sattuu ihan vietävästi vaikkakin käytän nykyään apteekista ostettuja painekorvatulppia jotka hieman auttaa. Korvat ovat siltikin aina kipeänä vielä pari päivää lennon jälkeenkin. No mutta selvisin silti, hyvä minä !

Kädentaitomessut järjestettiin tänäkin vuonna wanhassa satamassa Katajannokalla jonne oli hotellistamme erittäin mukva käveleskellä ja suunnistaa. Kauppatorin poikki viipotettiin molempina messupäivinä hymyt huulillamme ja laukut täynnä ostoksia. Itsehän lähdin reissuun sillä periaatteella etten osta mitään massatäydennystä laatikoihini enkä sorru ns. halpoihin ostoksiin vaan pyrin saalistamaan hieman erilaisempaa materiaalia. Aika hyvin pysyin tavoitteessani ! Helmiostosten lisäksi messuilta tarttui mukaan magneetti jääkaapin oveen sekä roppakaupalla uusia ideoita. Olin aika nirso noin niinku muuten ostosten kanssa messuillessamme.

Tokihan kävimme myös kaupungilla shoppailemassa ja syömässä ja tutustumassa kaupunkiin, eihän me nyt koko viikonloppua vaan messuiltu ;) Kauppatorilta pongasin heti yhden kojun jossa oli erittäin kauniita hopeakoruja. Tekijä oli tietty paikalla ja saimme jutustella hänen kanssaan. Heti silloin en näitä kaunokaisia kotiuttanut mutta heti seuraavana päivänä hyökkäsin kojulle uudestaan ja ostin nämä alla olevat korut sekä yhden korvakorun joka kiinnitettiin korvaan vain taittamalla. Ihastuin täysin näihin ja nämä ovatkin olleet joka päivä käytössä. Täysin rakkaus <3


Reissussa oltiin kolme päivää eli 2 yötä, kova ikävä oli jo yhden yön jälkeen kotiin ja karvalapsukaisten luo, siltikin nautin reissusta täysin siemauksin ja ensi vuonna mennään uudestaan. Ihana tapahtuma ja suosittelen jokaiselle ! Ensi kerralla sitten ehkäpä kuvat messulöydöksistäni. Minä alan nyt puuhastelemaan parin tilaustyön kimpussa ja nautin huomisesta vapaapäivästä teekippo kädessäni, ihana syksy <3 Huomenna olisi tarkoitus myös käydä tekemässä työkaverille ja hänen äidilleen geelilakkaukset kynsiin, saapa nähdä miten onnistuu.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !