Sivut

tiistai 23. syyskuuta 2014

SensatioNails Tangerine Glitter

Uudet kynnet tein eilen ja olen näihin nyt kerrankin ihan supertyytyväinen, onnistuivat hienosti ja tippienkin laitossa ei ilmennyt ongelmia. Toivotaan että nämäkin kynnet tippeineen pysyisivät yhtä hyvinä kuin aikaisemmin.

Viime viikolla sain survottua nakkini jotenkin huonosti töissä ja kaksi kynttä meni poikki ! Molemmista käsistä yksi, ja onneksi ei nyt sentään enempää mennyt eikä kummastakaan ratkennut pidemmälle... Napsahtivat siis vain nätisti poikki, kirosanoja tuli perään melkoinen liuta. No mutta onneksi nykyään on itsellä vehkeet ja vermeet korjauksia varten. Viikonlopun yli selvisin rumilla kynsillä kun en millään jaksanut tai ehtinyt tekemään niitä uusiksi ennen messuja.

Näissäkin kynsissä käytin SensatioNailsin geelilakkoja sekä sitten tippien tekoon erillistä vempainta. Tipit on tehty ihan peruslaitteella, joka ei mikään erityisen hieno tai mahtava masina ole, mutta ajaa asiansa ja saan sillä kestävät ja kauniit tipit laitettua. Laitoin tipit ainoastaan noihin kynsiin jotka menivät poikki koska omat kynteni ovat sen verran hyvässä kunnossa että niille riittää ainoastaan kunnon huolellinen geelilakkaus.

Kynsissä on nyt siis SensatioNailsin Top Coat -geelilakka sekä Tangerine Glitter -värigeelilakka. Edelleenkin kehun nämä geelilakat maasta taivaaseen, loistavat ja helpot käyttää ! Kynsistä tulee kauniit ja kestävät, edelliset kynnet pysyivät hyvinä 4,5vko.
Sellasta tällä kertaa, ensi kerralla sitten kuvia Helsingin Kädentaito messuilta viime viikonlopulta ! Oli ihanat messut ja paljon löytyi uusia ideoita ja aarteita <3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !