Sivut

torstai 9. lokakuuta 2014

Kynnet kuntoon

Tekaisin työkaverille tuossa yksi päivä geelilakkaukset kynsiin ja kuvathan piti tietty napsaista. Olisi melkein pitänyt ottaa sellaiset 'before' ja 'after' -kuvat, oli niissä vaan niin paljon eroa :D Onneksi oltiin molemmat niin huumorimielellä että naurettiin aluksi ja sitten alettiin hommiin. Kynsistä tuli tosi nätit ja hyvät, tehtiin jopa kahteen kynteen tipitki.

Käytin hänelläkin vain ja ainoastaan näitä ihania ja täydellisiksi koettuja ja havaittuja SensatioNailsin geelilakkoja. Kahteen kynteen tosiaan väkerrettiin lyhyehköt tipit jotta työnteko onnistuisi ja kynsiin olisi helpompi totutella. Tipit tein erillisellä laitteella ja niiden päälle sitten geelilakkaukset. Lakkoina käytin ainoastaan top coattia sekä silver glitteriä jotta saatiin kynsistä yksinkertaiset eikä liian huomiota herättävät näin ensimmäisiksi geelikynsiksi. Katsotaan mitä ensi kerralla sitten kokeillaan ;)


Nyt olen parin päivän vapailla ja sitten alkaakin töissä pitempi työputki ja vasta reilun viikon päästä saan jäädä kolmen päivän vapaille, niitä kohti siis taas mennään. No mutta nautitaan nyt ensin näistä vapaista... Kävimme eilen Haaparannalla shoppailemassa T:n kanssa ja kaikkea kivaa löydettiinkin. Lähinnä reissu piti tehdä koiranruoan loppuessa ja ostan neitokaiselle ruoat ainoastaan yhdestä metsästysliikkeestä josta lisäaineetonta ja vehnätöntä koirannappulaa halvalla. Ostankin sieltä ison 14kg säkin kaksi kertaa vuodessa ja ruoka on neitokaiselle erittäin hyväksi todettu.

Koiranruoan lisäksi käytiin Rajalla ostoksilla ja löysin lisäksi myös täydellisen toppatakin itselleni talveksi. Altituden ihanan muhkeaa parkatakkia olen haaveillut jo useamman vuoden mutta nyt sen vihdoin löysin niin järjettömällä tuurilla. Yksi ainoa ja mahtiksella alennuksella ja nappasin sen välittömästi mukaani ilman sen kummempia mietiskelyitä. Nyt vain toivotaan että talvesta tulee tarpeeksi kylmä että takki tulee käyttöön :D kattokaapa vaan ni talvemme on juurikin ihanan vetinen... Muutakin kivaa löytyi kuten mustista ja mirristä koiranleluja pari kipaletta jotta neiti olisi tyytyväinen yksin ollessaan.

Sellaista nyt tällä kertaa, vähän on syksyn tuntua myös kropassa ja mielen perukoilla... Huomaan itsestäni välittömästi kun alkaa syksy taas tympiä, ensin sitä innostuu siitä mutta kun huomaa ettei valoa tule enää mistään niin iltaisin ottaa päähän. Vaikkakin pidän syksystä, on ihana pukea erilaisia vaatteita päälle ja nauttia kylmenevistä ilmoista, en siltikään ole ihan sinut tuon pimeyden kanssa...

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !