Sivut

lauantai 18. lokakuuta 2014

Sina Glittergeeli

Tilasin noin viikko sitten uusia glittergeelejä Cesarsshopista kun olivat alennuksessa ja tänään sitten vihdoinkin pääsin niitä testaamaan. Pitkän työputken jälkeen on mahtava nauttia omasta rauhasta ja värkkäillä kynsien tai korujen kanssa. Tällä kertaa oli vähän niinku pakko värkätä kynnet heti kun aika antoi periksi ja väsymystä oli helpotettu nukkumalla kunnon yöunet.

Kynnet oli pakko tehdä ja ottaa uudet geelit kokeiluun koska työkaverille pitää maanantaina tehdä myös uudet lakkaukset ja hän halusi juurikin tätä violettia glitteriä kynsiinsä. Nyt on kynnet tehty ja katellaan nyt pari päivää miltä alkaa näyttämään, toivottavasti eivät rapise parissa päivässä pois. Muutoin käytin taaskin jälleen kerran SensatioNailsin kirkasta top coatia. SensatioNailsin uunilla pystyin kovettamaan myös nämä Sinan glittergeelit, kätevää ;)

Vihdoinkin sain kauan himoitut violetit glitterkynnet, ah !

Voi vitsit että olen ollut suurissa harmituksissa täällä, tänä viikonloppuna olisi ollut Helsingissä ne ihanat I love me -messut ja minä onnekas voitin sinne myös liput ! Olin ensin niin iloissani että vautsivau mä kerrankin voitin jotain tällaista millä oikeesti on jotain väliä minulle ihan henkilökohtaisesti. Olisin päässyt katsastamaan nämä kovasti kehumani SensatioNailsin lakat paikan päällä mutta ei, kohtalon piti puuttua peliin ja pilata mun mahdollisuus ja ilo. Yritin lentolippuja katsella ja hintaa niille olisi tullut yhteen suuntaan vähintään 300e ?! Takaisin oltais päästy 50e... Voi että mitä kohtalon ivaa! Junallakaan ei olisi tullut matka sen halvemmaksi, siihen vielä hotellit ja muut päälle ni olisi tullut aika kivan hintaiseksi tämä pieni irtiotto arkeen. Voi harmituksen harmitus ! Noh, päädyin sitten siihen että pakko on jättää menemättä, ei ole järkeä maksaa itseään kipeäksi vaikka olisin voinut suurinpiirtein antaa vaikka kuun taivaalta että olisin päässyt messuille. Niisk ja pienen pieni nyyhkytys perään :''(

Nyt sitten nautitaan muutaman päivän vapaista ja laitellaan kavereille kynsiä, mukavaa viikonloppua mussukat ! Kertokaas, kävikö joku kyseisillä messuilla ja millaista oli ? Tutustuiko kukaan SensatioNailsin puljuun paikan päällä ?

Neiti Paksu-Bertta naksuttaa aamulla linnuille <3

<3

2 kommenttia:

  1. En ollut messuilla. Mutta on kyllä ihanat kynnet! Mun lemppariväriä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Eila, violetti on kyllä kaunis väri :)

      Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !