Sivut

perjantai 10. lokakuuta 2014

Syyspäivä ja kohta pakkasen puolella

Vapaapäivillä ehtii onneksi aina käymään lenkkeilemässä ja metsässä kulkemassa arjen kiireitä paossa. Yleensä olen aina töissä, työtunteja tulee viikkojen aikana välillä ihan hirmuiset määrät, joten osaan vapaapäivistä nauttia aina täysin siemauksin. Tällä kertaa käytiin pururadalla kävelemässä ja nappasin neitokaisesta pari kivaa kuvaa ja taas jatkettiin matkaa.

Metsässä on ihana kävellä ja haistella luontoa, tuntuu välillä kuin voisi aivan haistaa sienet ja muut syksyyn kuuluvat asiat. Lenkkeillessä saan myös hieman aukaistua alaselkääni, se tulee herkästi töissä kipeäksi ja välillä on vaikea olla asennossa kuin asennossa. Onko kellään kokemusta tuosta paljon puhutusta Selättimestä ? Mietin että jos sen hankkisi ja kokeilisi auttaisiko se noihin alaselän vaivoihin...Viime sunnuntailta myös yksi kuva löytyi puhelimen kätköistä. Juotiin aamukahvit ja nautittiin rauhallisesta aamusta. Ostin Helsingistä itselleni tuliaisiksi tuollaiset uudet pöytätabletit. Ihana Vallilan Kelohonkakuvio ihastuttaa nyt meidän keittiötämme :)


Niin se vain tuli taas sekin aika että sai talvirenkaat vaihtaa autoon, lunta ja räntää tuli tänään koko päivän ja hieman jännitti ajella kotiin motaria pitkin kesäkumit alla :D Noh, iltaan mennessä oli lumisade jo muuttunut vedeksi. Nyt on talvikumet alla ja turvallista matkaa vain ! Viikonloppu meneekin töissä, ei tarvi edes yrittää suunnitella mitään kivaa.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !