Sivut

perjantai 7. marraskuuta 2014

Lahjojen ja korttien askartelua ?

Sieltä se joulu tulla kolkuttelee jo ja jokavuotiset ongelmat painavat päälle, mitä lähimmäisille lahjaksi ? Tänä vuonna tosin on asiat hieman paremmin kuin edellisenä vuonna... Tänä vuonna ei tarvitse kärsiä omasta tyhmyydestä ja maksella veromätkyjä. Tänä vuonna yritän olla edes hieman ajoissa ja suunnitella edes joulukortit valmiiksi, aion nimittäin tehdä ne itse tänä vuonna sen sijaan että tuhertaisin esimerkiksi Ifolorin kuvapalvelun kanssa. Yksi vuosi tein kyllä Ifolorin kuvapalvelulla joulukortit ja ihan hauskat niistä tuli, nyt on vain aika kokeilla jotain muuta.

Uusinta Ihana -lehteä selailin tuossa ja tutkiskelin kaikkia joulukortti-ideoita ja hirveästi tuli halu tehdä jo välittömästi jotain kivaa. Lehti kädessä aloitin selailemaan kaikkia askartelunettikauppoja ja voi mahoton mikä määrä kaikkea sieltä löytyikään, ihan oli pieni ihminen ymmällään. Osaisiko joku kertoa vinkkejä mikä verkkokauppa olisi hyvä ja edullinen, Sinellin sivuista tykkäsin kyllä paljon. Siellä oli sivut todella selkeät ja helpot käyttää, se tavaran paljous vain hämmentää. Suunnitelmissa olisi tehdä ihan yksinkertaisia kortteja, vaikkapa muffinsivuokia apuna käyttäen.

Yhteishyvän sivuilta löytyi kivoja ja yksinkertaisia vinkkejä korttien tekoon, käykääpä katsomassa !

Toinen kiva idea joka kehkeytyi lehteä selaillessa oli että paketoisin lahjat tänä vuonna kierrätyspaperiin tai vaikkapa paperipusseihin jotka voisi koristella sieväksi. Saapa nähdä saanko sitten kuitenkaan mitään näistä kivoista suunnitelmista toteutettua, pitäisi päästä käymään vaikkapa Oulussa Sinooperissa tutkimassa pahveja ja kartonkeja kun nettikauppoja selaillessa sitä jotenkin turtuu niihin valikoimiin. Olisi ihana päästä hypistelemään kartonkeja ihan itse.

Palatakseni ihan tuohon otsikon ytimeen, kuinka hankala se onkin laittaa läheisimmilleen jotain pientä. En ole koskaan kaivannut mitään suuria itselleni, viime vuonna oma hartain toiveeni oli saada Eslan potkuri ja sen sainkin, ihan rusetilla varustettuna kuusen "alle" :D Jotenka yritän itsekin hankkia jokaiselle jotain mutta harkiten, katsotaan siis mitä sitä keksisi. Toisaalta, aika paljon aion tehdä itse, koruja, käsitöitä ja muuta kivaa. Muutamat joulumyyjäiset on tulossa nyt ennen joulua 29.11 sekä 13.12 joten sieltäkin saattaisi keksiä hyviä ideoita tai hankittavaa. Olemme äitini ja mummoni kanssa menossa molempiin myyjäisiin pitämään pöytää, ihanaa odotan molempia todella paljon.

Hyvillä mielin siis kohti jouluodotusta <32 kommenttia:

 1. Itsekin mietin, josko tekisi joulukortit itse..en tosin ole mikään kortintekijä, mutta jotain yksinkertaista:)
  Lahjojen miettiminen on hankalaa, nyt on varsinkin varat vähissä. Hankin jotain vain omalle perheelle ja kummilapsilleni, joita on 4.
  Mukavaa joulunodotusta sinullekin <3
  ps. http://paperilohikaarme.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti linkistä, häätyy käydä katsastamassa :) Ihana kun saa alkaa laittamaan kotiakin joulukuntoon, oi ihanaa <3

   Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !