Sivut

perjantai 5. joulukuuta 2014

Kuulumisia ja remppahommia

Kuvaton kuulumispostaus tähän väliin nyt tällä kertaa. Täällä ollaan vihdoinkin saatu otettua itseämme niskasta kiinni ja aloitettua tuon eteisen remppaaminen. Suuria muutoksia ei tehdä, ainoastaan tapetit vaihdetaan hieman raikkaampiin ja modernimpiin. Tämän lisäksi ajattelin käydä Ikeassa shoppailemassa uudet kalusteet eteiseen jotta saamme raikastettua ilmettä heti kertaheitolla. Uusi lipasto pipoille, vanttuille ja muille asusteille sekä sitten jokin kenkäteline ja naulakko seinälle. Pienillä muutoksilla saa todella paljon aikaan ja pikaisestikin, paitsi jos suunnitelmissa menee jokin vikaan :D Tällä kertaa loppui tapetti juurikin yhtä pientä seinää vaille kesken, piru vie ! Noh, häätyi lähteä metsästämään jostain täsmälleen samanlaista, onneksi löytyi. Ensi viikon aikana toivottavasti saamme koko eteisen valmiiksi ilman että tarvitsee joulua viettää tapettivermeiden keskellä tarpoen.


Remppahommien lisäksi täällä ollaan vietetty joulumyyjäisiä, pitkiä työtunteja ja pimeitä kynttilöiden täyttämiä iltoja. Kuvatkin puuttuvat juurikin siksi että ei ole tullut tartuttua kameraan tämän pimeyden vuoksi. Puhelimessa on onneksi joitain kuvia ja jotain olen onnistunut välillä napsimaan Instagramiinkin. Paljon olen tehnyt korujakin, nyt tosin muutama päivä ollut lepoaikaa jotta jaksan tehdä taas uutta materiaalia parin viikon päästä oleviin toisiin joulumyyjäisiin.


Viime viikonloppuna olleet joulumyyjäiset ja samalla kaupunkimme joulunavajaiset menivät todella kivasti, porukkaa riitti ja tuttujakin näkyi. Hyvä mieli jäi, toivottavasti myös asiakkailla :) Seuraavia myyjäisiä silmällä pitäen yritän panostaa vielä enemmän näkyvyyteen ja tuotteiden esillepanoon.


Töissäkin on joulukiireet täydessä tohinassa ja välillä meinaa oma kestävyys olla koetuksella, väsyttää tämä pimeys ja kiire. Jouluna on onneksi kolme päivää vapaata, jopa aattona saan olla kotona ! Onneksi kotona pystyy aina hieman rentoutumaan töiden päätteeksi ja saa unohtaa ne kiireet sinne töihin. Välillä vain tuntuu että vapaa-aikaa saisi olla hieman enemmän tai että työtunnit olisivat pienemmät... mutta toisaalta taas, ihminen ei vaan pärjää ilman rahaa jotenka töissä on käytävä ja yritettävä kestää kesään jotta saa kesälomailla rauhassa ja antaa itsellensä aikaa levätä.


Tällä viikolla saimme laitettua kotiimme hieman joulua, nyt on tonttuja ja kynttilöitä joka paikassa, tänäänkin ostin uuden tonttutyttösen kajarin päälle kököttään, sillä oli niin hauskat heiluvat kintut ;) Kynttilöiden polton lisäksi olen yrittänyt katsella lemppari tv-sarjoja, juoda lämmintä Cupsolo -juomaa sekä tehdä joulukortteja jotta joulumieli tulisi minuunkin. No mutta, tällainen pikainen kuulumispostaus tällä kertaa jotta hoksaatte taas että hengissä ollaan, pimeys ei ole minua vielä nujertanut ihan täysin vaikka aika hiljaa olenkin ollut. Harmittaa aivan hirveästi kun pääsin jo siihen hyvään postaustahtiin ja nyt taas tuntuu tuo pimeys ja ankea sää vievän kaiken ylimääräisen energian... Pöh !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !