Sivut

torstai 22. tammikuuta 2015

After five and Silver glitter

Tein pari päivää sitten uudet kynnet kun edelliset olivat olleet jo reilu neljä viikkoa, kyllästymisen aika koitti. Edellisissä kynsissä ei näkynyt juuri mitään kulumaa, ehkä kynsinauhojen kohdilta alkoi jo hieman näkymään kulutus, mutta seki ainoastaan siksi että oma kynteni kasvoi jatkuvasti. Näitä SensatioNailsin geelilakkoja pystyy kyllä suosittelemaan jokaiselle joka tykkää kynsien kanssa värkätä mutta ei kuitenkaan halua kuluttaa kovin paljoa aikaa niihin. 

Jos jotain jäkättämisen aihetta haluaisi väkisin koittaa kaivaa sanaisen arkun syövereistä niin sen voisin mainita ettei kannata hirveästi luottaa niihin pakettien väreihin, luultavamminkaan väri ei ole ihan sitä mitä paketti antaa ymmärtää... Muuta valittamista minulla ei ole, tykkään ihan hirveästi enkä taatusti vaihda mihinkään. Harmittaahan tuo myös ettei näitä ole joka nurkalta saatavilla, noh, silloin kun löytää niin pakko hamsteroida heti useampi puteli varastoon.

Näissä uusissa kynsissä käytin geelilakkoja After five sekä Silver glitter. After five lakka näyttää paketissa aika mitäänsanomattomalta ja tympiä harmaalta, mutta kun sen laittaa kynnelle ja pari kerrosta laittaa väriä niin johan alkaa kiiltoa näkymään ja kaunis siniharmaan sävy tulee esille. Lisäsin itse vielä tosiaan tuota Silver glitteriä kynsien päihin sekä molempiin nimettömiin jotta itse kynsien kaunis sävy tulisi paremmin esiin. Tasasin myös kynnet tuollaisiksi square -muotoisiksi, alkoi se edellinen malli jo tympäseen.


Kohta pitäisi alkaa valmistautumaan iltavuoroon, eli ei muutakuin väriä naamaan ja tukka sutturalle. Koittakaahan jaksaa vielä näitä pakkasia, ehkä se kevät sieltä vielä tulee ihanan auringon paisteen kera !

<3

1 kommentti:

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !