Sivut

lauantai 10. tammikuuta 2015

Arki tule jo !

Kyllä sitä jo melkein toivookin että se arki koittaisi jo ja pääsisi kunnolla töiden makuun kiinni, vieläkin se hieman yrittää mennä tökkimällä eteenpäin. Jouluherkut ovat edelleen hieman mielessä ja jotenkin on tuntunut erittäin hankalalta aloittaa taas se järkevästi syöminen ja herkuttelun vähentäminen... Blogikin jäi ehkäpä hieman pidemmäksi ajaksi joulutauolle kuin ensin oli tarkoitus, mutta josko täälläkin puolella koittaisi se arjen mukavuus jälleen.

Tähän postaukseen napsin hieman kuvia tuolta joulualbumista ja muutama kuva näistä onkin jo näkynyt tuolla Instagramin puolella jossa minua voi seurata nimellä @withpearls. Aikalailla ovat siis joulukuvia.

Meillä menikin joulu ihan vain vanhempieni luona syöden ja nauttien joulunrauhasta, ei häsytty mihinkään suuntaan, potkurilla vielä aattona kurvasin neitokaisen kanssa kuusta koristelemaan. Aatto oltiin vanhemmillani ja alkuillasta lähdettiin kotiin herkuttelemaan ja ihastelemaan edelleenkin niin vallan ihania lahjoja ;)Uusivuosikin oltiin ihan vain kotosalla, meillä neitokainen pelkää melkoisesti rakettien paukkumista ja välkkyviä valoja jotenka elokuvaa katsellen meni sekin. Itse en myöskään oikein raketeista välitä, en tykkää niiden äänistä, enkä siitä sotkusta. Tosin jos ne sais äänettömälle niin valoja ja kuvioita olisi hauska seurailla. Uudenvuoden aattona olin vielä töissä sinne kuuteen asti, joten senkin puolesta jäi hieman tuo juhlistaminen muutoin kuin hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Edes ostamaani viinipulloa en voinut korkata ihan vain sen vuoksi että jo pitkään jatkuneet hartiakivut pahenivat juurikin tuolloin ja särkylääkettä sain ihan riittämiin. Uusi vuosi siis alkoi rauhallisesti ja oman rakkaan perheen parissa, mikäs sen mukavampaa <3

Oikein ihanaa uutta vuotta jokaiselle !

1 kommentti:

  1. Ihanaa uutta vuotta sinullekin<3
    Meidän Upi oli varuillaan-vaisu-vetäytyvä koko paukkuajan. Ei tykännyt yhtään, ei ollut oma itsensä ollenkaan. Mies oli juoksutapahtumassa, ja tytär kaverilla. Jussi ja minä olimme kotona, ja hiukan katteltiin tulitusta. Rauhallinen vauodenvaihde siis ja hyvä niin:)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !