Sivut

perjantai 16. tammikuuta 2015

Ei muumitaloa lukita yöksi...

Niimpä niin, uusi muumimukihan se siellä vitriinissä köllöttelee autuaan onnellisena uudessa kodissaan. Tämän vuoden uusi muumimuki on siis saapunut kauppoihin, ainakin Cittareista tätä kaunokaista löytyy, joten ei muutakuin kipasehan hakemassa omasi ! Muki on ilmeisesti tullut ihan "jatkuvaan myyntiin", eli suotta ei kannata kinttujansa katkoa tätä metsästäessä.


Ihan innosta kihisen mietiskellessäni että millainenhan on tuleva kesämuki ;) Voi vitsit kun suurin haaveeni kaikista toteutuisi ja saisin käsiini jo kauan himoitun kesämukin vuodelta 2006 <3 Samoten kun tahtoisin vuoden 2006 joulumukin myös... Niisk...

Täällä ollaan hieman sairasteltu ja vietelty sairaslomapäiviä kotosalla sohvan pohjalla niiskuttaen. En välttynyt pöpöltä kun tuo armaanikin siihen sairastui. Pari päivää sairaslomaa ja edelleenkin on olo kuin jyrän alle jääneellä, auuu. Neljän päivän vapaat tähän, josko sen pöpön saisi jollain ilveellä taltutettua. Tällä hetkellä ei ole kuumetta, mutta kurkku on erittäin ärtynyt ja yskittää. Kyllä tämä tästä, kevättä kohti mennään !

Mukavaa viikonloppua muruset <3

2 kommenttia:

  1. muumimukit <3 itsekin eilen sitä hypistelin prismassa, en kuitenkaan ostanut, kun en niitä keräile :) mutta suurena muumifanina pari mukia itseltänikin löytyy :)

    VastaaPoista
  2. Paaranemisia<3
    Ja nyt kipin kapin kauppaan :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !