Sivut

perjantai 27. helmikuuta 2015

Ihka ensimmäinen

Ihka ensimmäinen tämäntyylinen sormus valmistui muutama ilta sitten kun väkersin muutaman tunnin korupöytäni ääressä. Olin jo aiemmin katsellut videoita ja vinkkejä netin syövereistä kuinka tämänkaltainen sormus olisi hyvä toteuttaa ja löysinkin yhden tosi kivan videon missä kaikki näytettiin todella tarkasti ja erinomaisesti. Tästä videosta sitten nappasin vinkit varmaan talteen ja eikun kokeilemaan. Tein just eikä melkein samalla tyylillä koska tämä oli vasta harjoittelukappale ja halusin kokeilla miltä tällainen työstäminen tuntuu.

Seuraavaa projektia varten voisi kokeilla jo hieman erilaisempi kiviäkin käyttää, tuo tyyli on muutoin todella kaunis ja ihana idea. Korostan siis vielä, tämä sormusmalli ei ole minun oma ideani, olen sen poiminut aivopoimuihini jostain youtuben -sivustolta.

Videon tekijähän oli tietysti käyttänyt jotain hopealankaa ja hänellä oli hienot pelit ja vehkeet ja työnjälki oli upeaa. Minulla kun taas oli käytössäni tässä harjoittelussa ainoastaan hyväksi koettua artistic wire -lankaa koossa 0.8mm sekä 0.64mm. Näillä siis mentiin eikä enää jahkailtu parempien lankojen perään. Pohjana on käytetty siis tietty tuota 0.8mm lankaa ja kivien köyttämiseen tuota ohkasempaa. Koristeiksi laitoin yhden swaron kristallin koossa 6mm sekä lasihelmibiconen koossa 4mm.

Ja vielä yksi hyvä puoli jäi sanomatta, sormus on säädettävä <3 Pahoittelen että kuviin on "eksynyt" tietoisesti tuo järkkärin linssinsuojus, mikään muu ei oikein saanut tuota sormusta pysymään kuvattavassa asennossa :D Noh, musta tausta ainakin toi sormusta hieman enemmän esille... Ei muutakuin lisää harjoitusta vain tähän aiheeseen niin saadaan parempaa aikaiseksi. Tänään kilahtikin uusia erivahvuisia lankoja postilootaan joten viikonloppuna olisi tarkoitus kokeilla uudestaan.
<3

8 kommenttia:

 1. Hieno sormus! Olen itsekin viime aikoina innostunut sormuksista, vaikka vielä niitä ei ole omaan blogiini asti päässyt esiteltäväksi. Ja säädettävyys on aina plussaa!!

  VastaaPoista
 2. Sormuksen ihastelun ohessa olin etsimässä keneltä sain idean "korulliseen" avainkaulakoruun ja sinähän sen innottajani olit, kun selailin avainkorujasi. Postaus tästä tulee blogiini myöhemmin; parin viikon sisällä. Kiitos inspiraatiosta ja mallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle itsellesi, tämä kommentti oli kyllä eilisen päivän piristys <3

   Poista
 3. Hieno sormus, kyllä kannatti katsella videoita :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis sormus! Itsekin olen muutaman säädettävän sormuksen väännellyt, kuvia blogissani.

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !