Sivut

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Satin Curl, Ströme

Sain syntymäpäivälahjaksi pari viikkoa sitten uuden kivan laitteen jolla värkätä hiusten kanssa. Armaani oli jälleen onnistunut lahjan hankinnassa, kuunnellut ilmeisesti joskus tarkasti ja osannut poimia tästä minunkin loputtomasta papatuksesta ne tärkeät asiat. Pointsit siis T:lle tästä !

Uusi laite on nimeltään Satin Curl ja valmistaja on Ströme. Vastaavanlainen on myös Babyliss:llä, mutta tämä on huomattavasti halvempi eli senkin vuoksi aivan kannattava ostos. Laitteella saa siis tehtyä kiharat muutamassa minuutissa, ilman sormien polttamista ja ajan tuhlausta.

Laite käynnistyy ihan parissa sekunnissa ja on valmis käyttöön melkeimpä hetimiten kun töpseli on seinässä. Hiukset kannattaa harjata ennen laitteen käyttöä jotta kiharoista tulee selkeämmät ja siistimmät. Nappaa n. 3cm levyinen suortuva ja ota laitteella suortuvasta kiinni halutusta kohdasta ja paina kiinni. Laite imaisee hiukset sisäänsä ja päästää pari lyhyttä piippausta jonka jälkeen hieman pitempi piippaus kertoo että hiukset ovat valmiina kiharalla.

Mikäli sinulla on hyväkuntoiset ja liukkaat hiukset suosittelen pitämään ihan muutaman sekunnin enemmän kuin mikä on laitteen mielestä hyvä. Myös tummat hiukset vaativat ehkä parin sekunnin pidemmän kihartamisajan kuin esimerkiksi hieman haperommat vaaleat. Kannattaa ensimmäisellä kerralla antaa asteiden olla siinä alle 200 reippaasti ja pikkuhiljaa lisätä asteita kun huomaa miten oma hius käyttäytyy. Itselläni on hyväkuntoiset ja tummahkot hiukset ja käytän 220 astetta ja hyvät tulee.

Ah, vitsit mikä keksintö, pelastaa kuulkaas monet hankalat aamut jolloin hiuskiehkurat menevät ihan miten itse tykkäävät....





<3

2 kommenttia:

  1. Mukavan oloinen lahja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne nuo miehetkin joskus hoksaavat ;)

      Poista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !