Sivut

tiistai 24. helmikuuta 2015

Simppeli avainnauha

Ystävä tilasi avainnauhan jo ennen joulua, mutta isojen ja pienten mutkien puuttuessa elämään sain sen vasta nyt tehtyä. Eihän tuossa nyt kauaa nokka tuhissut tehdessä, siltikin se oli jotenkin niin vaivalloista aloittaa kun ajatukset säntäilivät kaiken muun ympärillä. Ehkäpä tämä innostus taas saataisiin kohoamaan tässä pikkuhiljaa kun kevätkin alkaa tehdä tuloaan.

Tästä avainnauhasta tuli juuri tarkoituksen mukainen ja sellainen kuin ystäväni sen halusikin olevan. En edes uskaltanut tehdä mitään omia ns. kikkoja kun tiedän ystäväni maun sen verran hyvin ettei virheisiin ole varaa :D hehheh. Nauhaan haluttiin ainoastaan pyöreitä lasihelmiä, mustaa ja kirkasta. Hyvin simppelihomma ja helppo oli tehdäkin kun menin täysin toiveen mukaan enkä edes yrittänyt miettiä mitään erilaista. Ketjua piti ehdottomasti olla niskaosuudessa ja näin tapahtui.

Nauhasta tuli tosi kiva ja sellainen jokaisen vaatteen kanssa pidettävä kaunokainen <3
Tänään kävin toisen kerran tälle talvelle hiihtohommia harrastamassa, ja toinen kerta tälle talvelle kun suksi ei nyt ihan mennyt niinkuin olin ajatellut. Kummallakaan kerralla ei ollut ei niin minkäänlaista pitoa suksissa ja tällä toisella kerralla oli vielä niin paljon luntakin ladulla ettei luistelutyylistä tullut mitään. Pertsalla siis vedettiin ja sinnillä tottakai, periksi ei annettu. Ehkäpä ensi kerralla sitten menisi taas hitusen paremmin.

Tänään tosiaan on vielä vapaapäivä ja huomenna töihin taas. Noh, ainakin kuluvat viikot nopeammin kun on pitkiä työputkia töissä, nimittäin mielessäni siintää jo ihanaakin ihanempi ja todella odotettu talviloma viikolla 12 ! Sinne olen jo katseeni suunnannut, ja sitä kohti mennään, loma tulee tarpeeseen.

<3

5 kommenttia:

 1. Kiva avainnauha, todellakin sopii kaikkiin vaateväreihin!
  Hyvää loman odotusta<3

  VastaaPoista
 2. Tosi tyylikäs avainnauha:-) Kahteen kertaan on jäänyt hiihdot tänä talvena ja sukset vein jo varastoon kun lunta ei täällä enää ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! No juu, meillä tuota lunta riittää kyllä varmaan vielä juhannukseenki saakka :D Minä yritän vielä muutaman kerran ainaki käydä :)

   Poista
 3. Ihana koru, sopii tosiaan minkä vaatteen kanssa vain!

  VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !